Snabb leverans Hållbarhet 30 dagars öppet köp

Hem /

Tillbehör studsmattor


Tillbehör – gör studsmattan roligare och än mer säker

 
En studsmatta från North Trampoline är för de allra flesta rolig nog – vad kan tänkas vara bättre? Vi säljer inte tillbehör som krävs för att få en bra hoppupplevelse. Däremot erbjuder vi roliga och säkra lösningar för att göra upplevelsen på studsmattan ännu roligare och än mer trygg!

North Trampoline är säkerhet och kvalitet 

En studsmatta från North Trampoline kommer alltid med ett skyddsnät. Även våra nedgrävbara studsmattor, så kallade Low-modeller, levereras med skyddsnät enligt rådande praxis och regler. Innan det var lag på att sälja studsmattor med tillhörande skyddsnät var skedde den vanligaste olyckan i samband med att barn hoppade och föll av. Idag när, de flesta men inte alla, studsmattor har skyddsnät ser vi att skadorna uppstår vid upp och nedstigning. Små barn skadar sig när de försöker klättra ner från studsmattan. Det har vi försökt råda bot på genom vår trampolinplattform North Base.


North Base är en plattform som gör på- och avstigning från studsmattan otroligt mycket säkrare. Den stadiga trappan leder barnet upp på studsmattan och när man har hoppat klart är det bara att glida ner för rutschkanan mot säkerheten.  
 
Hopp och lek med North Trampoline

Fantasi brukar sällan vara ett problem för lekande barn. Det betyder inte att redskap kan sätta guldkant på det vanliga hoppandet. Med en North Basketkorg och tillhörande boll förvandlas studsmattan från North Trampoline till en basketplan där studsen från hoppduken kan få vem som helst att flyga som ett NBA-proffs.

 
Väder och vind – en lätt match för North Trampoline

 

Kanske bor du på en plats med fyra årstider? Kanske är du rädd att din studsmatta inte ska tåla klimatet? Alla studsmattor från North Trampoline är designade för att klara det nordiska klimatet men till och med vi kan behöva lite hjälp ibland. Under en blåsig höst kan ett Förankringsset vara studsmattans, och din grannes, bästa vän. Med fyra stadiga krokar står studsmattan från North Trampoline stadigt och håller sig i backen i många sekundmeter.


Har du några frågor om studsmattorna från North Trampoline? Tveka inte att höra av dig! Kontaktuppgifter hittar du här.