1. Hem
  2. |
  3. Tillbehör studsmattor

Tillbehör

Roliga och smarta tillbehör till din studsmatta.Tillbehör till din studsmatta – för mer action, och mer säkerhet

Ett roligt tillbehör till din studsmatta ger din hoppning ytterligare en dimension. Här hittar du också praktiska tillbehör som förenklar och gör hoppningen på din studsmatta ännu säkrare.


Mer action på din studsmatta!

Med en basketkorg monterad på studsmattan så kan du dunka som vilket basketproffs som helst! Basketkorgen passar alla våra studsmattor med nät och kommer med en mjuk boll som är anpassad för studsmattor!

Jumpgames är mobilspelet som tar din studsmattehoppning till en ny dimension. Den medföljande aktivitetsmätaren sätts på benet och synkroniserar med telefonen. Du kan också spela roliga spel i appen som mäter höjden på dina hopp, rotation, airtime m.m. Utmana kompisarna och tävla mot andra hoppare runt om i världen!

 

Stege & plattform till din studsmatta

Alla våra studsmattor för hemmabruk (förutom Athlete) levereras med skyddsnät. Vi rekommenderar därför alltid att köpa en stege som gör det lätt och säkert att gå upp och ned på studsmattan. Vi erbjuder två varianter: Ladder och Ladder+.

Om du ytterligare vill förenkla in- och utgång på studsmattan så kan du kika vidare på North Base. Plattformen gör det enkelt att stiga upp och ned och du kan också välja att köpa till en rutschkana!

 

Förankringsset till din studsmatta

Behöver du förankra din studsmatta så erbjuder vi ett förankringsset som fixerar studsmattan i marken. Det ger ett extra skydd om trampolinen exempelvis är exponerad för kraftiga vindar eller står lite snett.


Airtracks

Som ett komplement till våra studsmattor erbjuder vi Airtracks. North Airtracks blåses upp och gör det möjligt att öva på gymnastiska tricks och konster på ett säkert och kul sätt. North Airtracks läggs på marken och kan användas både inomhus och utomhus! Våra airtracks finns i olika storlekar och former och är enkla att förvara i den medföljande väskan.
 

Frågor kring tillbehör till studsmattor?

Har du frågor kring tillbehör till din studsmatta, tveka inte att höra av dig till vår support!

 

OM OSS

Med kvalitet, säkerhet och hållbarhet i fokus har vi snabbt vuxit till Skandinaviens ledande trampolinproducent i premiumsegmentet. All utveckling sker på vår utvecklingsanläggning i Göteborg och genom att arbeta nära våra kunder och hoppare hittar vi ständigt nya sätt att öka säkerheten och höja hoppupplevelsen.  

GET IN TOUCH
Kundservice
Kontakta oss
 

 


© Copyright North Trampoline. All Rights Reserved.

X

Cookie-inställningar