Studsmatta NORTH Pioneer Classic


NORTH Pioneer Classic

North Trampoline Pioneer är en perfekt första-studsmatta för såväl barn som vuxna Läs mer

★★★★★ ★★★★★ 5 omdömen

Välj modell


5 990:- 5 490:-

KÖP NU!
5 490:- 4 990:-

Slut för säsongen!
KÖP NU!
 • Bra val!


  I kassan kan du välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen.
 • GÅ TILL KASSAN
 • Gör hoppningen ännu roligare med våra tillbehör!
 • FORTSÄTT HANDLA
VIKTIGASTE FAKTAN
 • Mycket bra studs
 • Vändbart kantskydd
 • Spring Guard säkerhetssystem
 • Svartlackerad ram
 • Säker omlottingång
 
GARANTIER

RAMEN

HOPPDUK & FJÄDRAR

KANTSKYDD

SKYDDSNÄT & TILLBEHÖR

 
 

Hög kvalitet designad för hela familjen

North Trampoline Pioneer är en perfekt första-studsmatta för såväl barn som vuxna. Den mjuka studsen och skyddsnätets omlottöppning uppmuntrar hopparen till att bli en luftens hjälte. En studsmatta som passar både små och stora hoppare - hela familjens givna favoritställe i sommar!

Vi är banbrytande – bryt luftmotståndet med oss.
- Egenskaper & Funktioner -


Stor
hoppyta

Enkel
in- & utgång

Stabil och
hållbar ram

Unikt
säkerhets-
system

Enkel
montering

Långa
garantitider


 

Grym studs som lockar till lek

Grunden till en riktigt kul studsmatta är en superbra studs. Pioneer är utrustad med specialframtagna fjädrar vilka erbjuder en dynamisk och mjuk studs som lyfter även den minsta hoppare till nya höjder.


 

En arena för luftens hjältar 

Den runda formen är idealisk för att göra tricks och träna akrobatik. Dessutom underlättar den för två att hoppa samtidigt utan att krocka med varandra. Pioneers skyddsnät sitter på insidan av kantskyddet och ger bra skydd för hopparen.

 


Säkerhet skapar trygghet

Som föräldrar vill vi att våra barn ska hoppa säkert. Som hoppare vill vi kunna lita på att vår utrustning klarar trycket. North's säkerhetssystem Spring Guard (SG) är ett innovativt säkerhetssystem som har båda aspekterna i åtanke – och tillgodoser alla våra krav. SG-systemet förhindrar fötter och fingrar från att komma åt fjädrarna. På Pioneer får alla en säker hoppupplevelse där både små och stora kan utvecklas i sitt hoppande på ett tryggt sätt.

SpecifikationerStorlek 3,6 4,3
Fjädrar (antal) 72 88
Vikt (kg) 105 119
Höjd (cm) 90 90
Kantskydd 380 mm 380 mm
Rek. maxbelastning 150 kg 150 kg
CE-märkt Ja Ja

MANUAL

Pioneer Assembly Manual


OMDÖMEN

★★★★★★★★★★

Väldigt proffsig syns&känns att man lagt ned mer Kvalité. Hade lite frågor efter jag gjort min order på nätet och fick ett snabbt och trevligt svar. Toppen!

Sofie I
2017-07-07

★★★★★★★★★★

Bra studsmatta. Lagom studs. Stabil och verkar gedigen. Bra med omlottingång så att man inte kan ramla ut. Ur förälders synvinkel bra att nätet fäster på insidan av kantskyddet ramlar ej ut på fjädrarna.Några småsaker1. Extraskyddet vid fjädrarna vid ingången kunde varit längre. Dåligt förklarat i manualen vad denna del skulle vara till och hur den skulle vändas. Förstod vi efter ett tag skyddar mot genomtramp. Ska nog lägga dit lite liggunderlag under kantskyddet för att förlänga skyddet vid ingången.2. Manualen är inte helt klockren. Bla vände vi nätet på fel håll vilket ledde till omtag. Inget som ska avskräcka dock.3. Detta är yngsta dotterns synpunkt vilket vi vuxna inte tänkt på. Tydligen så kan man inte vila inne på denna studsmatta. Vila gör man tydligen genom att sitta på kantskyddet vilket inte går eftersom nätet är i vägen. Som förälder prioriterar jag dock att man inte faller på fjädrarna.

Ulf P
2017-07-07

 
Svar:

Jätteroligt att både barnen och de vuxna är nöjda med köpet! Tack så jättemycket för feedbacken, utan kundernas synpunkter så vet vi inte alltid vad vi kan förbättra så jättebra att du lämnade en recension.


★★★★★★★★★★

Väldigt nöjd med studsmattan. Barnen är nöjda och leveransen fungerade som lovat.

Görgen F
2017-07-07

★★★★★★★★★

Väldigt nöjd med studsmattan. Den är snygg tillverkad i hogkvalitetsmaterial och hyfsat lätt att sätta ihop! Bra studs också.

James B
2017-07-07

★★★★★★★★★★

Studsmatta som förenar familjelek kompisars glada skratt och lagom dos träning

Magdalena F
2017-07-07
Visa alla 5 omdömen

KÖP NORTH Pioneer Classic!

Vi är här för att hjälpa