Snabb leverans Provhoppa i Sthlm & Gbg Öppet köp i 30 dagar

Studsmatta North Pioneer


North Pioneer

Uppdaterad och mycket prisvärd studsmatta med ny snygg look. Läs mer

★★★★ ★★★★★ 8 omdömen

Välj modell


5 590:-

KÖP NU!
5 990:-

Finns i lager
Kan hämtas i Göteborg eller Stockholm
KÖP NU!
4 690:-

Slut för säsongen. Var god välj annan storlek.
KÖP NU!

  • Bra val!


    I kassan kan du välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen.
  • GÅ TILL KASSAN
  • Gör hoppningen ännu roligare med våra tillbehör!
  • FORTSÄTT HANDLA
Pioneer’s topp 5:
 
GARANTIER

RAMEN

HOPPDUK & FJÄDRAR

KANTSKYDD

SKYDDSNÄT

 

 

 

Nygammal studsmatta! 

Nya North Pioneer är här.

Studsmattan har uppdaterats med en ny snygg look på skyddsnätet, sleeves till skyddsnätsstolparna och en ny design på kantskyddet.

En lekfull studsmatta för mycket kul! 
 
- Egenskaper & Funktioner -


Stor
hoppyta

Enkel
in- & utgång

Stabil och
hållbar ram

Unikt
säkerhets-
system

Enkel
montering

 

Långa
garantitider


 

Grym studs som lockar till lek

Grunden till en riktigt rolig studsmatta är en bra studs. North Pioneer är utrustad med specialframtagna fjädrar vilket erbjuder en dynamisk och mjuk studs som lyfter även den minsta hopparen till nya höjder. Perfekt för barnfamiljen med yngre barn.  


 

Studsmattan för luftens hjältar 

North Pioneer’s bågformade skyddsnät sträcker sig mot himlen och skapar en miniarena för hopparen. Studsmattans skyddsnät sitter på insidan av kantskyddet vilket ger ett bra skydd för hopparen. 

 


Säkra studsmattor skapar trygghet

Som föräldrar vill vi att våra barn ska hoppa säkert. Som hoppare vill vi kunna lita på att vår utrustning klarar trycket. North’s säkerhetssystem Spring Guard (SG) är ett innovativt säkerhetssystem som har båda aspekterna i åtanke – och tillgodoser alla våra krav. SG-systemet förhindrar fötter och fingrar från att komma åt fjädrarna. På den här studsmattan får alla en säker hoppupplevelse där både små och stora kan utvecklas i sitt hoppande på ett tryggt sätt.  

 

SpecifikationerStorlek 3,0 3,6 4,3
Fjädrar (antal) 54 72 88
Vikt (kg) 68 105 119
Höjd (cm) 85 90 95
Kantskydd 340 mm 380 mm 380 mm
Rek. maxbelastning 120 120 kg 120 kg 
CE-märkt Ja Ja Ja
 
MONTERINGSFILM

North Pioneer


MANUAL

Pioneer Assembly Manual


OMDÖMEN

★★★★★★★★★★

Barnen är super nöjda med studsmattan. Hemsidan är jättebra och leveransen funkade kanon. Allt har fungerat jättebra. Vi är mycket nöjda.

Jarkko M
2019-08-30

★★★★★★★★★

Härlig studsmatta fin studs. Precis vad som förväntades enligt beskrivning av produkten. Smidig leverans ända fram till dörren och välpacketerat. Möjligtvis aningen lurig att sätta samman enligt instruktionsbeskrivningen - men som tur är finns ju filmer på internet.

Anna T
2019-05-23

★★★★★★★★★★

Köpte North Pioneer 300. Råkade göra två ordrar men de ringde upp mig när de såg detta så en order krediterades. Det tog bara en par dagar att få hem studsmattan. Det tog ca 1h att montera ihop mattan. Vi var 3 personer som monterade. Det framgick inte i beskrivningen att ramens rör hade två olika ändar men det listade vi ut efter ett tag då vi tyckte att det inte blev bra. 2 personer är ett måste för att få ihop nätet och få det på plats. 2 personer behövs även för ihopsättning av ramen. Verktyg följer med för att sätta spänna fast mattan på fjädrarna. Det är ganska många detaljer i monteringen om jag jämför med en matta vi haft tidigare av annat märke som jag dessutom kunde montera ensam. Det är fler moment men så känns den snäppet säkrare i och med det oxå. Ingången till mattan är en omlott-öppning vilket är superbra. Vi köpte en stege till som funkar perfekt. Den minsta mattan på 300 är alldeles lagom för oss. På grund av säkerhet ska man ju bara hoppa en i taget men våra 4 barn får plats samtidigt. Härlig studs i mattan. Jag blev positivt överraskad då jag testade. Jag tänkte att liten matta liten studs. Men nä den är riktigt bra. Företaget: Trevliga och tillmötesgående. Frakten: Gick snabbt. En par dagar bara. Mattans montering: Lurig till en början med ramens rör men smidig överlag att få ihop. Nästa gång vet vi hur den ska monteras och det lär gå snabbare. Dock behövs minst 2 personer.

Cecilia K
2019-05-08

★★★★★★★★★

Produkten är jättefin snygg o välkonstruerad. Monteringsinstruktioner var dock helt ofattbara. Som tur är fanns det några videor på YouTube för annars dem som följer med är värdelösa.

Douglas C
2019-05-07

 
Svar:

Hej!

Monteringen kan vara lite krånglig. Tur att du hittade videorna, då blir det mycket lättare!


★★★★★★★★★★

Jättenöjd med både produkt och leverans. Bra och snygg studsmatta med snyggt nät och bra studs. Fanns bra video på youtube också för montering.

Emmeli L
2019-05-07

★★★★★★★

När studsmattan skulle sättas ihop klickade inte klickknapparna för att sätta ihop benen ut ordentligt. Det var en del meckande innan vi fick det på plats. Har fått nya klickknappar på posten så jag hoppas jag kan få ordning på det nästa år när mattan ska upp igen. Men det känns onekligen lite pilligt. Dessutom om jag inte gjort fel var det väldigt lätt för treåringen att springa ut genom omlottöppningen och springa på kanten och ramla ner och bryta armen. Det är bra att man inte kan klämma fötterna i fjädrarna men dumt att man kan ramla ner. Kvaliteten hoppas jag ju på att den ska vara värd pengarna. Det började inte så bra med klickknapparna så mattan kommer få bevisa sig. Sen vände jag nog kantskyddet åt fel håll men den är väldigt tjusig med sin orangea kant.

Ellinor L
2019-05-07

 
Svar:

Hej Ellinor!

Tråkigt att ni inte känner er nöjda med studsmattan och framförallt att en sådan olycka inträffat. Ingången är gjord på detta sätt för att det ska vara lättare för mindre barn att ta sig in och ut från studsmattan samtidigt som att man inte ska kunna ramla ut när man hoppar på studsmattan.


★★★★★★★★★★

Lätt att sätta ihop lite svårtydd instruktion bara.

Karl Z
2019-05-07

★★★★★★★★★★

Bra och snygg tramplin i mellanprisklassen. Känns som den kommer hålla i många år.

Lennart S
2018-12-11
Visa alla 8 omdömen

KÖP North Pioneer!


Vi är här för att hjälpa