Snabb leverans Designad & utvecklad i Sverige 30 dagars öppet köp

Studsmattor /

Oval Studsmatta North Explorer


North Explorer

Studsmatta med kraftfull studs och generös hoppyta. Läs mer

★★★★★ ★★★★★ 38 omdömen

Välj modell


9 190:-

KÖP NU!
10 290:-

KÖP NU!
10 990:-

KÖP NU!

 • Bra val!


  I kassan kan du välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen.
 • GÅ TILL KASSAN
 • Gör hoppningen ännu roligare med våra tillbehör!
 • FORTSÄTT HANDLA
Explorer’s topp 5 
 • Oval studsmatta
 • Lämplig för tricks & akrobatik
 • HPS säkerhetssystem
 • Justerbar studs
 • Långa garantitider
 
GARANTIER

RAMEN

HOPPDUK & FJÄDRAR

KANTSKYDD

SKYDDSNÄT

 

 

 

Ny design – samma maxade prestanda

Ovala North Explorer är oerhört populär hos såväl nybörjare som erfarna hoppare. Nu kryddar vi nya Explorer med en ny cool design med svart kantsydd och uppdaterat skyddsnät. 
- Egenskaper & Funktioner -


Stor
hoppyta

Unikt
säkerhets-
system

Justerbar
studs

Enkel
montering

 

Premium
garantier

 

Kraftfull oval studsmatta för atleter 

North Explorer är helrätt för dig som vill göra tricks och akrobatisk gymnastik. Med den här studsmattan får du en följsam och mycket kraftfull studs. Tillsammans med en generös hoppyta bjuder North Explorer in till högflygande hopp och tricks. 

Studsmattans ovala form lämpar sig mycket bra för kombinationstricks och volter och är perfekt för tricksande trampolinhoppare, gymnaster, freeskiers och freerunners. 

Bli en Explorer!  

Säkert skyddsnät med unika detaljer 

Skyddsnätet på North Explorer är extremt säkert med omlottingång och detaljer som skyddar fingrar och tår. Studsmattans skyddsnät har också en ficka för förvaring av småprylar. 


 

Kraftfull studs

Studsmattans fjädrar är noggrant utprövade med en perfekt förspänning runt om. I kombination med den ovala formen ger fjädrarna en kraftfull svikt där du kan hoppa riktigt högt.  


 

Stark och robust ram 

Våra studsmattor klarar det nordiska klimatet och riktigt tuffa väderförhållanden. Studsmattan Explorer’s svartlackerade ram har ett dubbelt rostskydd, en gedigen konstruktion och kvalitetskänsla in i minsta detalj.  

 


Säkerhet bygger självförtroende

North Explorer’s säkerhetssystem som består av 3 olika delar, fördelade över mattan och skyddsnätet för att optimera tryggheten hos dina barn.  

SpecifikationerStorlek 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Fjädrar (antal) 64 80 96
Vikt (kg) 112 133 151
Längd/bredd (m) 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Höjd (cm) 85 95 100
Kantskydd 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Rek. maxbelastning 150 kg 150 kg 150 kg
CE-märkt Ja Ja Ja

MANUAL

Explorer Assembly Manual

 

Monteringsfilm
North Explorer Assembly Video


OMDÖMEN

★★★★★★★★★★

Bra studsmatta kör utan skyddsnät så det kan jag inte uttala mig om. Bra montageinstruktion.

Nils Henrik E
2019-11-02

★★★★★★★★★★

Lätt att beställa och snabb leverans. Bra och snabb support på kundtjänsten. Gillar den ovala formen då två barn kan hoppa på varsin sida. Det tar lite tid att sätta upp mattan men den känns stabil och säker. Lite bökigt med ihopsättningen av skyddsnät kant och matta. Minus för plaststoppen som sitter på snörena man ska sy med som är för stora för hålen detta behövs ses över. I övrigt nöjd

Sara S
2019-10-22

★★★★★★★★★★

En spännande kamrat i trädgården som stimulerar rörelse till skillnad från skärmen och dessutom visade sig fungera utmärkt som bas för övernattningspartyEn utvecklingspotential är kanske att hitta en lösning att enkelt få bort det vatten som samlas under skydden då det regnat men så kanske det måste vara och så får man köra borsteskrapatorka...

Jeannette U
2019-10-17

★★★★★★★★★★

HejHar bara positiva ord att säga om Northtrampoline. lätt att beställa och en snabb leverans. Produkten har använts väldigt mycket och är fortfarande som ny. lätt att montera även att plocka ner.

Magnus A
2019-10-15

★★★★★★★★★★

Mycket bra trampoline Dessutom bra installationsvideo och bra kundsupport

Dan H
2019-10-14

★★★★★★★★★★

En väldigt bra hoppkänsla där den avlånga ytan gör det möjligt att utföra tricks. Snygg och exklusiv känsla där den eliptiska formen gjorde att den passade in perfekt hos oss.

Karl R
2019-10-06

★★★★★★★★★★

Fungerar riktigt bra Hållbar och säker med nätet. Står stadigt på marken. Det var lätt att beställa och fick den hemlevererad till tomten.

Lena E
2019-10-04

★★★★★★★★★★

Jag tycker den är jättebra för att den har bra studs och med bra studs kan man göra bra volter. Det är också bra för den är så lång. Alva 9år

Mats L
2019-10-03

★★★★★★★★★★

Jag är väldigt nöjd med mitt köp och ångrar inte att jag också lade till en plattform för enklare in-utgång.Företaget höll väldigt bra kvalitet även i kommunikationen runt mitt köp och meddelade i god tid leveranstid och annan viktig info.Kvaliteten på studsmattan är väldigt hög och det enda negativa var att det tog ganska lång tid att sätta upp studsmattan och då framför allt momentet att sy ihop nät med matta vilket var ganska tidskrävande.Dock är resultatet att studsmattan känns väldigt säker för barnen att hoppa på och det finns ju ett stort värde i det.

Jonas B
2019-10-03

★★★★★★★★★★

Tycker det är bra att det sitter utanför så man kan stå på ramen när kompisarna hoppar

Mickael T
2019-10-03
Visa alla 38 omdömen

KÖP North Explorer!

TILLBEHÖR
Visa alla tillbehör Se fler Studsmattor

Vi är här för att hjälpa