1. Hem
 2.  | 
 3. Studsmattor
 4.  | 
 5. Oval Studsmatta North Explorer 2019

Oval Studsmatta North Explorer 2019

★★★★★ ★★★★★ 46 omdömen

Studsmatta med kraftfull studs och generös hoppyta.
50% på North JumpGames vid köp av en North Explorer!
X
X

Leverans 

Vi erbjuder två fraktalternativ för leverans av studsmatta:

 • Miljöfrakt: 199:- (4-8 arbetsdagar)
 • Prioriterad leverans: 399:- (1-4 arbetsdagar)
   
Leveranser norr om Sundsvall och till glesbygd" och öar utan fast förbindelse ger ofta något ökad leveranstid.

Om miljöfrakt
Miljöfrakt innebär att utrymmet i fraktbolagets leveranser optimeras för att minska antalet transporter på vägarna och genom det minska klimatpåverkan.

Stora paket skickas med Postnord och små paket skickas med DHL till närmaste ombud. Du får ett sms ifrån Postnord där du får välja vilken dag du önskar ta emot studsmattan alternativt att de lämnar av den på er tomt. Detta med undantag på mindre framåtkomliga ställen i Sverige. 

Fraktpris på tillbehör och reservdelar:

0-5 kg
Miljöfrakt: 99:-
Prioriterad leverans: 139:-

6-10 kg
Miljöfrakt: 149:-
Prioriterad leverans: 199:-

11-60 kg
Miljöfrakt: 199:-
Prioriterad leverans: 249:-

OBS! Mindre paket skickas med DHL, och hämtas upp hos närmaste ombud.

För varor som ej är på lager skickas ordern med valt fraktsätt först när den är komplett.

Läs mer om hemleverans här >Har du frågor? Läs mer här eller kontakta oss.

 

Explorer’s topp 5 
 • Oval studsmatta
 • Lämplig för tricks & akrobatik
 • HPS säkerhetssystem
 • Justerbar studs
 • Långa garantitider

  Erbjudande:
  -50% på JumpGames vid köp av en North Explorer!
 
GARANTIER

RAMEN

HOPPDUK & FJÄDRAR

KANTSKYDD

SKYDDSNÄT

 

 

Maxad prestanda

Ovala North Explorer är oerhört populär hos såväl nybörjare som erfarna hoppare. Nu kryddar vi Explorer med en cool design med svart kantsydd och uppdaterat skyddsnät. 

 

Kraftfull oval studsmatta för atleter 

North Explorer är helrätt för dig som vill göra tricks och akrobatisk gymnastik. Med den här studsmattan får du en följsam och mycket kraftfull studs. Tillsammans med en generös hoppyta bjuder North Explorer in till högflygande hopp och tricks. 

Studsmattans ovala form lämpar sig mycket bra för kombinationstricks och volter och är perfekt för tricksande trampolinhoppare, gymnaster, freeskiers och freerunners. 

Bli en Explorer! 

 

Säkert skyddsnät med unika detaljer 

Skyddsnätet på North Explorer är extremt säkert med omlottingång och detaljer som skyddar fingrar och tår. Studsmattans skyddsnät har också en ficka för förvaring av småprylar. 


 

Kraftfull studs

Studsmattans fjädrar är noggrant utprövade med en perfekt förspänning runt om. I kombination med den ovala formen ger fjädrarna en kraftfull svikt där du kan hoppa riktigt högt.  


 

Stark och robust ram 

Våra studsmattor klarar det nordiska klimatet och riktigt tuffa väderförhållanden. Studsmattan Explorer’s svartlackerade ram har ett dubbelt rostskydd, en gedigen konstruktion och kvalitetskänsla in i minsta detalj.  

 


Säkerhet bygger självförtroende

North Explorer’s säkerhetssystem som består av 3 olika delar, fördelade över mattan och skyddsnätet för att optimera tryggheten hos dina barn.  

OMDÖMEN

★★★★★★★★★★

Extremt bra kvalitet som gör den hållbar och uthållig. Fungerar bra för både vuxna och barn för både nybörjare och mer avancerade användare. Köp till förankringsset för att säkra att den står där den ska. Rekommenderas

Michael K
2020-07-28

★★★★★★★★★★

Utan att ha ägt någon studsmatta tidigare tycker jag att kvalitet och konstruktion känns mycket genomtänkt. Jag tänkte försöka packa ihop den för att kunna transportera den till sommarstugan senare och det verkar inte helt omöjligt. Om det är något som känns mindre bra är det hur man ansluter stegen. Vi tar bort den mellan varven för att låta gräsklipparroboten komma in under. Det känns lite pyssligt med att lyfta på skyddsduken för att ta loss den. Jag skulle också vilja veta vad det gör för skillnad med fjäderförlängarna Finns det några rekommenderade viktklasser då de passar bättre

Staffan B
2020-06-10

 
Svar:

Hej,

Vad roligt att ni är så nöjda med studsmattan!

Gällande stegen är det bara kroka på och av den på ramen.

Lite beroende på hur tunga barnen är kan du använda fjäderförlängarna för att mjuka upp mattan. Om barnen är väldigt små kan man använda dem på varje fjäder. Är de lite större på varannan eller var tredje t.ex!

Detta är mycket en smaksak så man kan prova sig fram och vi har inte satt några specifia viktklasser.


★★★★★★★★★★

Vi trodde att själva hoppytan skulle vara 5 meter men det visade sig att man räknar med ramenyttermåtten. Det blev bra ändå. Studsmattan är stabil trygg och rejäl. Man har inte tummat på kvalitén. Vi vuxna och våra barn är nöjda. Alla andra barn och vuxna som provar att hoppa i den är positivt överraskade av hur bra studs den har. Från att beställa till att vi fick den levererad gick fort och smidigt. Den blev levererad till vår infart på en pall. Mycket att packa upp och bära. Var beredd på en gedigen montering som kräver tid och tålamod.

Nina M
2020-05-28

★★★★★★★★★★

Grym studsmatta. Ungarna älskar den och jag älskar att dom hellre hoppar än att sitta med iPads. Glad att vi tog en rejäl så även jag och frun kan hoppa. Bra träning.

Tobias A
2020-05-26

★★★★★★★★★★

Alla mina barn är mycket nöjda med studsmattan. Bra skyddsnätenkel manual förutom att det var en lite otydlig beskrivning vid delarna man skulle sy ihop. Snabb och smidig leverans. Kan verkligen rekommenderas.

Linda A
2020-05-25

★★★★★★★★★★

Efter många år med en standardmatta från en bygghandel kände vi att vi ville testa något annat för de kommande åren. Barnen är större nu och vill ha lite mera utmaning och möjligheter. Dessutom har vi varje år lagt tusentals kronor på reservdelar så den billiga mattan var inte så billig till slut. Valet föll på en Explorer och kvalitetskillnaden är märkbar. Kraftigt nät stabil ram och ett kantskydd som verkligen är gediget. Gott om plats för barnen och de är supernöjda Återstår att se om kvaliteten består och behovet av reservdelar minskar. Jag hoppas det. Se till bara att du har en 5-6 timmar på dig för monteringen - huja vilket pill Men bra blev det

Per
2020-05-25

★★★★★★★★★★

Mycket bra studsmatta barnen älskar den. Lätt att hitta olika alternativ på hemsidan och smidig leverans till dörren.

Mats A
2020-05-25

★★★★★★★★★★

Fantastisk studsmatta robust och med bra studs. Snabb leverans. Lätt att montera. Ett minus för att vi även beställde förankring men eftersom detta var restnoterat blev ordern försenad och det blev två separata fraktavgifter. detta stod iof i informationen men lätt att missa.

sofia E
2020-05-25

★★★★★★★★★★

Bra studsmatta kör utan skyddsnät så det kan jag inte uttala mig om. Bra montageinstruktion.

Nils Henrik E
2019-11-02

★★★★★★★★★★

Lätt att beställa och snabb leverans. Bra och snabb support på kundtjänsten. Gillar den ovala formen då två barn kan hoppa på varsin sida. Det tar lite tid att sätta upp mattan men den känns stabil och säker. Lite bökigt med ihopsättningen av skyddsnät kant och matta. Minus för plaststoppen som sitter på snörena man ska sy med som är för stora för hålen detta behövs ses över. I övrigt nöjd

Sara S
2019-10-22
Visa alla 46 omdömen
Storlek 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Fjädrar (antal) 64 80 96
Vikt (kg) 112 133 151
Längd/bredd (m) 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Höjd (cm) 85 95 100
Kantskydd 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Rek. maxbelastning 150 kg 150 kg 150 kg
CE-märkt Ja Ja Ja

MANUAL

Explorer Assembly Manual

 

Monteringsfilm
North Explorer Assembly Video

Monteringsfilm:X

Cookie-inställningar