Studsmatta NORTH Explorer

Oval

NORTH Explorer

Kraftfulla studsegenskaper som lämpar sig väl för tricks och akrobatik. Utrustad med HPS. Läs mer

★★★★★ ★★★★★ 14 omdömen

Välj modell


8 190:- 7 890:-

KÖP NU!
8 990:- 8 690:-

KÖP NU!
9 690:- 9 390:-

KÖP NU!
 • Bra val!


  I kassan kan du välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen.
 • GÅ TILL KASSAN
 • Gör hoppningen ännu roligare med våra tillbehör!
 • FORTSÄTT HANDLA
VIKTIGASTE FAKTAN
 • Oval studsmatta
 • Lämplig för tricks & akrobatik
 • HPS säkerhetssystem
 • Justerbar studs
 • Långa garantitider.
 
GARANTIER

RAMEN

HOPPDUK & FJÄDRAR

KANTSKYDD

SKYDDSNÄT & TILLBEHÖR

 
 

KRAFTFULL PREMIUMTRAMPOLIN FÖR ATLETER!

Vår storsäljare Explorer är superpoppis bland hoppare som vill göra tricks och akrobatisk gymnastik. Här får du en följsam och mycket kraftfull studs som tillsammans med den generösa hoppytan verkligen inbjuder till högflygande hopp och tricks.

Upplev friheten. Bli en Explorer!
- Egenskaper & Funktioner -


Stor
hoppyta

Unikt
säkerhets-
system

Justerbar
studs

Enkel
montering

Flera
olika
användare

Premium
garantier

 

STOR HOPPYTA FÖR AKROBATIK OCH TRICKS

Explorer har en stor och inbjudande hoppyta. Den ovala formen lämpar sig mycket bra för kombinationstricks och volter och är perfekt för tricksande trampolinhoppare, freeskiers, snowboardåkare, wakeboardåkare och freerunners. 

Säkert skyddsnät med unika detaljer

Skyddsnätet på Explorer är extremt säkert med omlottingång och detaljer som skyddar fingrar och tår. Det har också en extra förvaringsficka för förvaring av skor och småprylar.


 

KRAFTFULL STUDS OCH PRESTANDA

Explorers fjädrar är noggrant utprovade med en perfekt förspänning runt om. I kombination med den ovala formen ger de en kraftfull och balanserad svikt där du kan hoppa riktigt högt. 

STARK & ROBUST RAM

Våra trampoliner klarar det nordiska klimatet och riktigt tuffa väderförhållanden. Explorers svartlackerade ram har dubbelt rostskydd på både in- och utsidan, en mycket gedigen konstruktion och kvalitetskänsla in i minsta detalj.

 


Säkerhet bygger självförtroende

Svenska ingenjörer har designat ett speciellt säkerhetssystem som består av 3 olika delar och är fördelat på mattan och skyddsnätet för att optimera tryggeheten hos dina barn.

SE FILMEN

SpecifikationerStorlek 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Fjädrar (antal) 64 80 96
Vikt (kg) 112 133 151
Längd/bredd (m) 3,5 x 2,45 4,2 x 2,95 5,0 x 3,42
Höjd (cm) 85 95 95
Kantskydd 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Rek. maxbelastning 150 kg / pers 150 kg / pers 150 kg / pers
CE-märkt Ja Ja Ja

MANUAL

Explorer Assembly Manual

 

Monteringsfilm
NORTH Explorer Assembly Video


OMDÖMEN

★★★★★★★★★★

Studsmattan håller högsta kvalité med bra studs för både 2-åringen och 12-åringen. Följer med förlängning för hårdare eller mjukare studs. Bruksanvisningen var mycket bra och lätt att montera. Vi köpte med tillbehör basketkorgar samt stege med rutschkana. Allt funkar perfekt och 2 samt 4-åringen åker alltid rutschkana ned istället för stegen. Rutschkanan är inte tänkt för tyngre barn än ca 10 år. Företaget var kanon och ringde innan och bekräftade beställningen. Servicen var super. Vi är mycket nöjda och rekommenderar dem till andra.

Robert W
2017-08-30

★★★★★★★★★★

Vi bytte ut vår runda matta mot er ovala eftersom barnen ville kunna göra fler o mer avancerade hopp o serier. Mycket bättre studs o gott om utrymme. Leverans o kontakt fungerade utmärkt och monteringen gick bra. Vi är mycket nöjda.

Johanna I
2017-08-30

★★★★★★★★★★

Bra konstruktion och lätt att montera. Bra att kunna ställa in mjukare studs för yngre barn. Skyddsnätet är väldigt bra konstruerat och känns väldigt säkert. Bra bemötande vid beställning och leverans. Vi köpte även plattformen med rutschkana vilket rekommenderas. Vi är mycket nöjda.

Johan O
2017-08-02

★★★★★★★★★★

Otroligt nöjd med studsmattan, barnen älskar den. Enligt barnen väldigt bra studs. Den ovala formen gör det enklare att göra volter. Köpte även basketkorg som blev väldigt omtyckt.

Tomas B
2017-07-31

★★★★★★★★★★

Vi är helnöjda! Leverans u.a. Tydlig monteringsanvisning och komponenterna passar önskvärd precision och kvalitet i allt. Grabbarna mycket nöjda med studsen stabil och robust känsla. Ett litet minus dock den gamla lågprismattan var lättare att flytta på vid gräsklippningen.

Claes L
2017-07-25
Visa alla 14 omdömen

KÖP NORTH Explorer!

Vi är här för att hjälpa