1. Hem
 2.  | 
 3. Studsmattor
 4.  | 
 5. Studsmatta North Challenger

Studsmatta North Challenger

★★★★★ ★★★★★ 4 omdömen

Vår omtyckta testvinnare Challenger i ny schysst svart design! Det här är en studsmatta med fantastisk studs, härlig hoppyta och möjlighet att justera studsen!
50% på North JumpGames vid köp av en North Challenger!
X
X

Leverans 

Vi erbjuder två fraktalternativ för leverans av studsmatta:

 • Miljöfrakt: 199:- (4-8 arbetsdagar)
 • Prioriterad leverans: 399:- (1-4 arbetsdagar)
   
Leveranser norr om Sundsvall och till glesbygd" och öar utan fast förbindelse ger ofta något ökad leveranstid.

Om miljöfrakt
Miljöfrakt innebär att utrymmet i fraktbolagets leveranser optimeras för att minska antalet transporter på vägarna och genom det minska klimatpåverkan.

Stora paket skickas med Postnord och små paket skickas med DHL till närmaste ombud. Du får ett sms ifrån Postnord där du får välja vilken dag du önskar ta emot studsmattan alternativt att de lämnar av den på er tomt. Detta med undantag på mindre framåtkomliga ställen i Sverige. 

Fraktpris på tillbehör och reservdelar:

0-5 kg
Miljöfrakt: 99:-
Prioriterad leverans: 139:-

6-10 kg
Miljöfrakt: 149:-
Prioriterad leverans: 199:-

11-60 kg
Miljöfrakt: 199:-
Prioriterad leverans: 249:-

OBS! Mindre paket skickas med DHL, och hämtas upp hos närmaste ombud.

För varor som ej är på lager skickas ordern med valt fraktsätt först när den är komplett.

Läs mer om hemleverans här >Har du frågor? Läs mer här eller kontakta oss.

 

Challenger’s topp 5:
 • Uppdaterad design på kantskydd och skyddsnät
 • HPS Säkerhetssystem
 • 30 mm tjockt kantskydd
 • 190 cm högt skyddsnät
 • Säker omlottingång
 
GARANTIER

RAMEN

HOPPDUK & FJÄDRAR

KANTSKYDD

SKYDDSNÄT

 
 

Studsmatta med härligt höga hopp

Med North Challenger får du en studsmatta som levererar kvalitet i varje detalj. Den extremt robusta ramen tillsammans med fjädrarnas precision gör North Challenger till en superskön studsmatta att hoppa på. Den stora hoppytan inbjuder till härlig hoppning för både erfarna hoppare och nybörjare. 

 

Genomtänkta säkerhetsdetaljer

Säkerhetssystemet Horizon Protection System motverkar att hopparen kommer åt fjädrarna med fötter eller fingrar och stänger dessutom effektivt igen området mellan kantskydd och skyddsnät – speciellt bra om du har små barn i de yngsta åldrarna.
Vi sätter alltid säkerheten främst!


 

Justerbar studs

Studsmattan kommer med medföljande fjäderförlängare för att du ska kunna justera studsen efter dina egna preferenser och önskemål. När barnen är små brukar en mjukare studs passa bättre, när de blir äldre och tyngre vill de oftare ha en mer kraftfull studs. Med North’s fjäderförlängare kan studsmattan följa med under hela uppväxten.  

Säkert skyddsnät med unika detaljer

Studsmattans skyddsnät är extremt säkert med omlottingång och detaljer som skyddar fingrar och tår. Challenger’s skyddsnät har en extra förvaringsficka för förvaring av småprylar. 


 

Stark och robust ram 

Våra studsmattor klarar det nordiska klimatet och riktigt tuffa väderförhållanden. North Challenger’s svartlackerade ram har ett dubbelt rostskydd både in- och utvändigt, en mycket gedigen konstruktion och kvalitetskänsla i varje detalj.  

 


Säkerhet bygger självförtroende

Föräldrar bryr sig om säkerheten och hopparna är måna om att ha roligt och utvecklas som hoppare. North Trampoline sätter en ära i att inte tumma på något av era behov. North’s säkerhetssystem HPS är ett innovativt säkerhetssystem designat av svenska ingenjörer. HPS hindrar hopparen från att komma åt fjädrarna och skyddar mot skador. 

OMDÖMEN

★★★★★★★★

Studsmattan var toppen känns stabil och hållbar. Räkna dock med två arbetsdagar för att montera. Efter beställning fick man ingen information om när varan skulle skickas. Supporten kunde heller ej svara på detta. Ingen information på hemsidan om att det skulle vara längre leveranstider. Var lite surt att dagen efter gick North ut med en kampanj av produkten vi köpt.

Sebastian B
2020-05-29

 
Svar:

Hej Sebastian,

Jag ser att du mottog din studsmatta snabbt efter beställning trots mycket beställningar hos oss precis innan påsk. Gott! 

Vi brukar alltid skicka ut trackingnummer så fort varorna skickas, ber om ursäkt om detta inte kommit fram till din angivna mailaress.

Endast ett mail bort så hade du givetvis kunnat få ta del av kampanjen vi hade.

Hoppas ni får en härlig studssäsong!


★★★★★★★★★★

Vi är väldig nöjda med studsmatta den är av hög kvalitet och barn älskar den. Monteringsvideo på youtube hjälper mycket också.

Lor?nd P
2020-05-25

★★★★★★★★★★

Mycket bra trampoline. Dessutom bra installationsvideo och bra kundsupport.Vi är mycket nöjda

Sara L
2020-05-25

★★★★★★★★★★

Me er veldig nøgd med vår nye trapoline. Før hadde me ein rimelegare trampoline av annet merke. Me merker stor forskjell til den nye frå North. North sin lyser og leverer kvalitet. God sprett ingen fare for å klemstre seg i fjørne elle ramle ut. Både små og store gleder seg over kva trampolina leverer. Noko sein levering men me bestillte i høgsesong og kan difor forvente litt leveringstid utanom normalen. Dei er flinke på å ordner opp i evt. feilmangler. Skal ein pirke på noko må me sei at monteringsanvisningen var knotete og manglende. Det ble litt prøving og feiling. Kvir oss derfor litt til å måtte både demontere og montere til neste sesong....men når den står leverer den masse glede. Håper den holder den kvalitet den hevder å ha over fleire år.

Stine Riise H
2019-09-16
Visa alla 4 omdömen
Storlek 3,0 m 3,6 m 4,3 m
Fjädrar (antal) 64 80 96
Vikt (kg) 112 129 145
Längd/bredd (m) 3,0 x 3,0 3,6 x 3,6 4,3 x 4,3
Höjd (cm) 85 90 90
Kantskydd 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Rek. maxbelastning 150 kg 150 kg 150 kg
CE-märkt Ja Ja Ja

MANUAL

North Challenger Assembly Manual

Monteringsfilm
North Challenger Assembly VideoX

Cookie-inställningar