Snabb leverans Hållbarhet 30 dagars öppet köp

Studsmattor /

Oval Studsmatta North Adventurer

North Adventurer

En mycket prisvärd oval studsmatta utrustad med genomtänkta säkerhetssystem.

★★★★★ ★★★★★ 33 omdömen

  • Bra val!


    I kassan kan du välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen.
  • GÅ TILL KASSAN
  • Gör hoppningen ännu roligare med våra tillbehör!
  • FORTSÄTT HANDLA
Adventurer’s topp 5
 
GARANTIER

RAMEN

HOPPDUK & FJÄDRAR

KANTSKYDD

SKYDDSNÄT

 
 

Rolig studsmatta i snygg design 

North Adventurer är en riktigt bra studsmatta till ett riktigt bra pris. Studsmattan kommer med genomtänkta säkerhetssystem och har en mjuk studs som passar bra för yngre barn. 

North Adventurer passar extra väl för dig som vill börja hoppa studsmatta. Den ovala formen gör studsmattan mer lättplacerad och uppmuntrar hoppare till att våga testa mer akrobatiska hopp. Skyddsnätets bågform ger en luftig känsla av utrymme.

Varje dag är ett äventyr – kom ut och lek! 

 

ADVENTURER AQUA 5,0 m – Limited Edition

Nu finns trendfärgen Aqua som färgval på North Adventurer. Med North Adventurer Aqua bjuder vi in till färgsprakande lek för stora och små. Sommaren är här, häng med upp på studsmattan. Adventurer Aqua 5,0 m finns i limiterad upplaga.

 

Adventurer – studsmatta med dynamisk studs 

Studsmattans studs är dynamisk och mjuk vilket gör att även mindre hoppare for bra svikt. Den ovala hoppytan är perfekt för tricks, volter och akrobatisk träning. 

 

Hoppa mot stjärnorna

Studsmattans skyddsnät böjer sig utåt vilket ger en luftig känsla. Nätet är ett av de absolut högsta på marknaden och sytt i ett kraftigt och UV-skyddat material. 

 


Säker studsmatta som bygger självförtroende 

Barnens säkerhet är av högst vikt. Studsmattan North Adventurer är utrustad med säkerhetssystenet Spring Guard som skyddar hopparen från att komma åt fjädrarna och minimerar risken för klämskador.  


OMDÖMEN

★★★★★★★★★

Vi är väldigt nöjda med trampolinen i stort. Bra studs och bra att nätet sitter innanför fjädrarnakantskyddet. Upptäckte tyvärr vid nedmonteringen efter endast 5 månaders användning att kantskyddet gått sönder på flera ställen undertill. Tycker det borde hålla mer än en säsong för det priset.

Jesper F
2019-11-06

 
Svar:

Tack för din recensionen! Roligt att ni är nöjda med studsmattan men tråkigt att höra att kantskyddet har gått sönder. Jag ser att du har reklamerat produkten och vi har skickat en ny del som ni kan sätta upp när det är dags att montera studsmattan igen. Önskar dig en fin dag!


★★★★★★★★★

Very good product but the assembly instructions are not clear and are hard to follow. Still no clear information of maintenance e.g. winter dust etc..

Sergio L
2019-10-30

 
Svar:

Thank you for reviewing our product! We are happy to hear that you are satisfied with your purchase. We recommend our customers to watch our assembly video, which shows step by step how to assemble the product. Frame padding, safety net and the jump mat should be taken off in the winter season, but you can keep the steel frame outside, because it is galvanized steel. The best way to clean the trampoline is to use a brush. You can also wipe the frame padding with a wet towel.


★★★★★★★★★★

Fantastisk studsmatta. Stabil och lätt ram. Bra studs och enkelt att hoppa tillsammans med barnen. Monteringen gick ganska snabbt och smidigt.

Henrik v
2019-10-22

★★★★★★★★★★

Bra studsmatta känns väldigt säkert för småbarn. Ordentlig skyddsnät var främsta anledningen att välja denna. Den är snygg och stabil och enkelt att flytta. Instruktioner var tydlig och leveransen snabb. Barnen tyckte i första hand den var för liten dock jag har inte hört dem om detta efter ett tag. Själv tycker jag att ovalen gör att man har bra utrymme att hoppa och mindre storlek att den har bra studs för mindre barn.

Helene v
2019-10-11

★★★★★★★

Hej. Vi är supernöjda med studsmatta och den snabba leveransen. Men trampskyddet runt har inte hållit ens en sommar. Det måste finnas en enkel lösning med en platta som följer med som man lägger under trampskyddet där man går in och ut från studsmattan. Då tror jag den skulle hålla bättre.

Isac A
2019-10-07

 
Svar:

Tack för din feedback! Skicka gärna några bilder via mail så kikar vi detta. Roligt att höra att ni annars har varit nöjda med studsmattan!


★★★★★★★★★★

Bra storlek för mindre barnen att springa runt i och även för de större som skall göra trick. Har inte provat den själv ännu men barnen verkar nöjda med studsen. Medföljande instruktion har mer att önska. Men en kombination av instiktionshäfte och instruktionsvideo löste monteringen. Den tar lång tid att montera då det är en svår beskrivning. Men den är inte helt isärtagne över vintern så förhoppningsvis går det bättre till våren. Extra för att skyddsnätet går innanför fjädrarna vilket minskar risken för skador

Malin S
2019-10-04

★★★★★★★★★★

Beställning och leverans gick supersmidigt. Studsmattan kom i två paket vilket gjorde det hanterbart att få upp till huset. Bra med youtube-instruktioner men tyvärr lirade inte instruktionerna helt med vår modell vilket gjorde att monteringen tog ganska lång tid och man fick klura lite. Väl på plats så var studsmattan mycket bra. Gedigen och väl genomtänkt konstruktion. Detaljer som att nätet går ner och möter studsytan istället för utanför fjädrarna känns både säkrare och roligare för barnen. Den överlappande ingången kontra en dragkedja är också överlägsen då barnen kan ta sig in och ut själva och risken för att trilla genom en glipa är nästan noll. Överlag känns konstruktionen väl tilltagen och med hög kvalit?. Rekommenderas varmt

Thomas H
2019-10-04

★★★★★★★★★★

Kan starkt rekommendera denna studsmatta. Barnen är lyckliga att den här så stor hoppyta och jag är glad över den snabba leveransen

Kristofer S
2019-10-03

★★★★★★★★★

Vi är mycket nöjda med vår studsmatta. Smidigt med beställning och leverans och inte alltför krånglig att montera. Tack

Liselotte B
2019-10-03

★★★★★★★★★★

Stabil och bra studsmatta. Första studsmattan vi inte behövt förankra i marken med risk att den ska blåsa iväg vid hårda vindar. Den har stått kvar på exakt samma ställe ändå. Gillar att skyddsnätets öppning går omlott barnen behöver inte krångla med ngn dragkedja eller karbinhakar. Vi är jättenöjda med produkten och kontakten med företaget. Kan varmt rekommendera andra att köpa studsmatta från er

Linda H
2019-10-03
Visa alla 33 omdömen

Specifikationer

Storlek 3,5 m 4,2 m 5,0 m
Fjädrar (antal) 56 72 88
Vikt (kg) 85 105 119
Längd/bredd (m) 3,53 x 2,45 4,23 x 2,95 4,95 x 3,42
Höjd (cm) 85 90 95
Kantskydd 15 x 350 mm 15 x 350 mm 15 x 350 mm
Rek. maxbelastning 120 kg 120 kg 120 kg
CE-märkt Ja Ja Ja
MANUAL

North Adventurer Assembly Manual

Monteringsfilm
North Adventurer Assembly Video

Monteringsfilm:


Vi är här för att hjälpa