Snabb leverans Hållbarhet 30 dagars öppet köp

North Trampoline är säkra studsmattor 

Genomgående är studsmattorna från North Trampoline utrustade med det unika säkerhetssystem (NSS) och prestanda detaljer (NPS), vilket tillför en ny dimension av säkerhet och glädje.


Skyddsnätet på en North Trampoline är extra höga och med sina minimum 190 centimeter är det näst intill omöjligt för ett barn att ramla över. Skyddsnätet överlappar kantskyddet och hindrar hopparen från att glida ner mellan kantskydd och skyddsnät.  
 

En studsmatta för alla
 

North Trampoline har ett stort sortiment för att tillgodose just ditt behov. Vilken studsmatta vill du ha? Ska studsmattan vara rund, oval eller rektangulär, ska studsmattans studs vara mjuk eller styv?


Läs gärna vår köpguide under Stories för tips och råd inför ditt stundande köp av studsmatta.

 

Vi älskar studsmattor – gör du också det?

 

I våra sociala medier delar vi bilder och filmer som kunder har skickat till oss. Ingenting gör oss gladare än att se någon glädjas med sin North Trampoline. Har du kanske byggt in din studsmatta på ett kreativt sätt eller filmat när barnen använder studsmattan som bara de kan? Tveka inte att dela dina upplevelser av North Trampoline på vår Facebook eller Instagram. Har du några frågor får du gärna skicka dem till info@northtrampoline.se