1. Hem
  2. |
  3. Studsmattor

Studsmattor

Hitta den perfekta studsmattan för dig och din familj. 

X

5 skäl att välja North Trampoline! 

  • Studsmattor av högsta kvalitet, designade och utvecklade i Sverige
  • Innovativa säkerhetsfunktioner med North Safety Systems
  • Fantastisk prestanda med North Performance Systems
  • Lång hållbarhet och generösa garantitider
  • Mer boost och mer kul!

 

Vilken storlek på studsmattan ska jag välja? 

För att maximera din hoppupplevelse och din hoppglädje rekommenderar vi alltid att man väljer en större studsmatta.

Om du har ont om plats har vi såklart även mindre storlekar.

Rund, oval eller rektangulär? 

Vilken form är bäst för tricks? Eller för barn?

Den klassiska runda formen ger dig en stor och lekfull hoppyta.
 
Den ovala formen erbjuder fantastisk prestanda och en längre hoppyta väl anpassad för tricks och akrobatik.
 
De rektangulära modellerna är riktade mot hoppare som vill ha den absolut bästa prestandan!


Robust och säker studsmatta med maxad prestanda

 
MORE BOOST! – mer rörelse, mer energi!

Vår vision och ambition är att skapa glädje och hälsa för hoppare runt om i världen. Med en studsmatta från North Trampoline får du en hoppupplevelse i världsklass som motiverar rörelse och aktivitet och inspirerar och uppmuntrar till action och lek. En hoppupplevelse som boostar frihetskänslan, utmanar dina gränser och tar din hoppning till nästa nivå!

More boost helt enkelt!
 

 
En hoppupplevelse i världsklass!

Vi är 100% fokuserade på att ge dig en hoppupplevelse i världsklass. Alla studsmattor från North Trampoline kommer med innovativa säkerhetsfunktioner, robust kvalitet och högkvalitativa komponenter.

 

I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av studsmattor i olika former, storlekar och färger. Den klassiska runda, en oval studsmatta eller kanske satsa på en rektangulär studsmatta med ännu högre prestanda?

 

Vår storsäljande studsmatta Explorer är sedan introduktionen 2013 ett oerhört populärt val och finns nu som rund, oval eller rektangulär studsmatta. Pioneer är den perfekta instegsmodellen för den aktiva familjen och erbjuder en mjuk och lekfull studs som passar både små och stora hoppare. För den dedikerade hopparen som vill ha det absolut bästa när det kommer till trädgårdsstudsmattor så erbjuder vi Performer – en rektangulär prestandatrampolin med svensktillverkade fjädrar.

 

En studsmatta från North Trampoline är utrustad med säkerhetssystem (NSS) och flera innovativa prestandafunktioner (NPS), vilket tillför en ny dimension av säkerhet och hopp-prestanda.

 

Behöver du rådgivning inför ditt köp så finns givetvis vår kunniga personal här för att guida dig inför ditt val av studsmatta!

 

 
Vi älskar studsmattor – gör du också det?

I våra sociala medier delar vi bilder och filmer som kunder har skickat till oss. Ingenting gör oss gladare än att se någon glädjas med sin North Trampoline. Har du kanske byggt in din studsmatta på ett kreativt sätt eller filmat när barnen använder studsmattan som bara de kan? Tveka inte att dela dina upplevelser av North Trampoline på vår Facebook eller Instagram.


Har du några frågor får du gärna skicka dem till info@northtrampoline.se

 

OM OSS

Med kvalitet, säkerhet och hållbarhet i fokus har vi snabbt vuxit till Skandinaviens ledande trampolinproducent i premiumsegmentet. All utveckling sker på vår utvecklingsanläggning i Göteborg och genom att arbeta nära våra kunder och hoppare hittar vi ständigt nya sätt att öka säkerheten och höja hoppupplevelsen.  

GET IN TOUCH
Kundservice
Kontakta oss
 

 


© Copyright North Trampoline. All Rights Reserved.

X

Cookie-inställningar