Snabb leverans Hållbarhet 30 dagars öppet köp

Robust och säker studsmatta med maxad prestanda

En hoppupplevelse i världsklass!

Vi är 100% fokuserade på att ge dig en hoppupplevelse i världsklass. Alla studsmattor från North Trampoline kommer med innovativa säkerhetsfunktioner, robust kvalitet och högkvalitativa komponenter.

 

I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av studsmattor i olika former, storlekar och färger. Den klassiska runda, en oval studsmatta eller kanske satsa på en rektangulär studsmatta med ännu högre prestanda?

 

Vår storsäljande studsmatta Explorer är sedan introduktionen 2013 ett oerhört populärt val och finns nu som rund, oval eller rektangulär studsmatta. Pioneer är den perfekta instegsmodellen för den aktiva familjen och erbjuder en mjuk och lekfull studs som passar både små och stora hoppare. För den dedikerade hopparen som vill ha det absolut bästa när det kommer till trädgårdsstudsmattor så erbjuder vi Performer – en rektangulär prestandatrampolin med svensktillverkade fjädrar.

 

En studsmatta från North Trampioline är utrustad med säkerhetssystem (NSS) och flera innovativa prestandafunktioner (NPS), vilket tillför en ny dimension av säkerhet och hopp-prestanda.

 

Behöver du rådgivning inför ditt köp så givetvis vår kunniga personal här för att guida dig inför ditt val av studsmatta!

 

 

 

Vi älskar studsmattor – gör du också det?


I våra sociala medier delar vi bilder och filmer som kunder har skickat till oss. Ingenting gör oss gladare än att se någon glädjas med sin North Trampoline. Har du kanske byggt in din studsmatta på ett kreativt sätt eller filmat när barnen använder studsmattan som bara de kan? Tveka inte att dela dina upplevelser av North Trampoline på vår Facebook eller Instagram.


Har du några frågor får du gärna skicka dem till info@northtrampoline.se