FRI FRAKT PÅ ALLA STUDSMATTOR!

Studsmatta North Challenger Classic

Bäst i test!

North Challenger Classic

Testvinnaren Challenger är en mycket omtyckt studsmatta med härlig hoppyta och möjlighet att justera studsen! Läs mer

★★★★★ ★★★★★ 7 omdömen

Välj modell


7 690:-

KÖP NU!
8 490:-

KÖP NU!
9 290:-

KÖP NU!
 • Bra val!


  I kassan kan du välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen.
 • GÅ TILL KASSAN
 • Gör hoppningen ännu roligare med våra tillbehör!
 • FORTSÄTT HANDLA
Challenger Classic’s topp 5: 
 • Justerbar studs
 • HPS Säkerhetssystem
 • 30 mm tjockt kantskydd
 • 190 cm högt skyddsnät
 • Säker omlottingång
 
GARANTIER

RAMEN

HOPPDUK & FJÄDRAR

KANTSKYDD

SKYDDSNÄT & TILLBEHÖR

 

 

 

Bara det bästa är gott nog!

Vår Challenger har utnämts till Bäst i Test av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. En riktigt bra och justerbar studs, härlig stor hoppyta och HPS-säkerhetssystem gör studsmattan North Challenger till den perfekta familjestudsmattan. Alla har kul på en Challenger!

Come on, let’s challenge gravity!
 
- Egenskaper & Funktioner -


Stabil och
hållbar ram

Unikt
säkerhets-
system

Justerbar
studs

Enkel
montering

Omlottingång

Premium
garantier

 

Bara fantasin sätter gränserna

Challenger är en superkul studsmatta som kan växa med familjen i många år fram över. Här kan hela familjen spendera tid tillsammans och skapa härliga minnen tillsammans! 

Säkert skyddsnät med unika detaljer

Skyddsnätet på Challenger är extremt säkert med en omlottingång och detaljer som skyddar fingrar och tår. Det har också en extra förvaringsficka för förvaring av småprylar.


 

Justerbar studs

Studsmattans studs är justerbar så du kan anpassa den i takt med att barnen växer och blir tyngre. När barnen är små passar en mjukare svikt, när de blir äldre vill de gärna ha lite kraftfullare studs – det ordnar Challenger genom de medföljande fjäderförlängarna. 

Stark och robust ram

Studsmattor från North Trampoline klarar det nordiska klimatet och riktigt tuffa väderförhållanden. Challengers svartlackerade ram har dubbelt rostskydd på både in- och utsidan, en mycket gedigen konstruktion och kvalitetskänsla in i minsta detalj.

 


Säkerhet bygger självförtroende

För oss föräldrar är säkerheten för våra barn av största vikt. Och våra små atleter behöver bra utrustning för att ha roligt och utvecklas som hoppare. North’s HPS- säkerhetssystem är ett innovativt säkerhetssystem designat av svenska ingenjörer. HPS skyddar hopparen från att komma åt fjädrarna och skyddar mot onödiga skador.

SE FILMEN

 

SpecifikationerStørrelse 3,0 m 3,6 m 4,3 m
Fjær (antall) 64 80 96
Vekt (kg) 112 129 144
Høyde (cm) 85 90 90
Kantbeskyttelse 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Anbefalt maksimal vektbelastning 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merket Ja Ja Ja

 


OMDÖMEN

★★★★★★★★★★

Fantastiskt trevlig personal som ringde upp och dubbelkollade med mig efter jag lagt ordern på nätet för att säkerställa leverans och eventuella funderingar innan det skickades. Leveransen fungerade perfekt. Mycket robust och kvalitetstillverkat gjorde monteringen enligt den medföljande broschyren till ett nöje. Mycket nöjd!

Martin O
2017-07-20

★★★★★★★★★★

Mycket bra studsmatta. Lätt att montera och både matta och nät känns stabila och säkra. Leveransen gick i stort smärtfritt. En plattform till rutschkanan kom inte med men skickades samma dag som felet påtalades och inom 4 dagar var mattan komplett.

Tom W
2017-07-20

★★★★★★★★★

Barnen är nöjda med trampolinen. Ni lovade hemleverans utan kostnad men skulle ändå kosta den sista biten så vi hämtade själv. Annars gick allt annat mycket smidigt.

Kirsti N
2017-07-19

 
Svar:

Hej Kirsti,

tack för din återkoppling.

Vi har fast fraktkostnad till hemadresser över hela landet och det ska inte tillkomma några extra kostnader utöver det. Det låter som att det har skett ett missförstånd i ditt fall och du är mer än välkommen att kontakta oss så hjälper vi er i ert ärende.

/ Teamet på North Trampoline


★★★★★★★★★★

Snabb leverans. Enkelt att nå den vänliga kundservicen, inga köer.

Clemens F
2017-07-07

★★★★★★★★★★

Har haft studsmattan i ca 3 veckor och är så här långt mycket nöjd. Material och konstruktion ger intryck av att vara rejäl och hålla hög kvalitet jämfört med andra mattor jag sett hos vänner och bekanta. Blev också postivt överraskad av bra instruktioner för att montera ihop mattan.

Mattias H
2017-06-13
Visa alla 7 omdömen

KÖP North Challenger Classic!

Vi är här för att hjälpa