Snabb leverans Hållbarhet 30 dagars öppet köp

Hem  /  Stories / Säkerhet och lek om familjen själv får välja
TEXT_STORIES  >  Säkerhet och lek om familjen själv får välja

Säkerhet och lek om familjen själv får välja

Familjen Pretzmann om Explorer Low, lek och trygghet

Säkerhet var den viktigaste rutan att bocka i när Nanna Pretzmann skulle välja studsmatta till sig och sin familj. Med sin North Explorer Low är hon nöjd med att kravet enkelt kunde uppfyllas, och sedan lite till.
- För oss kändes det säkrast med en nedgrävd studsmatta. Dessutom smälter den så fint in i omgivningen!

Barnen Celina, Zilje och Sigga, 7 och 4 år, hade länge velat ha en studsmatta och efter en tids letande föll valet på en låg modell från North Trampoline. Ett val de inte har kommit att ångra.
- Studsmattan har använts varje dag sedan vi grävde ner den, berättar Nanna.

North Explorer Low är en nedgrävbar studsmatta med samma egenskaper som om den hade stått på höga ben. Med sin låga höjd finner många att det estetiska intrycket är mer diskret. Dessutom blir upp- och nedstigning på studsmattan en lek för både vuxna och barn.
- För oss kändes det mer säkert med en nedgrävd studsmatta. Både sett till barnens säkerhet men också i förhållande till väder och vind. Sedan kände vi att den låga modellen smälte in fint i omgivningen med en gång. 
 Till skillnad från en studsmatta på höga ben kräver en North Trampoline modell Low lite förarbete. För att kunna hoppa på studsmattan behöver man gräva ett hål under studsmattan. Dels för att ge plats för den som hoppar men också för att tillåta luften att färdas genom hoppduken och på så sätt bidra till en bättre studs. 

I familjen Pretzmanns fall föll lotten att gräva gropen på Nannan man, Dan. Och även om Nanna är glad att hon slapp menar hon att det extra arbetet var värt varenda svettdroppe.
- Ärligt talat så gick det mycket snabbare än förväntat. Det absolut svåraste var att få barnen att vänta, haha!

Med sin ovala form har familjens North Trampoline Explorer Low blivit utnyttjad till max. När det inte är lek med katten Karla som står på agendan är det tricks och kullerbyttor som tar upp den mesta tiden. 
- Vi är jätteglada att vi valde en oval modell. Dels så har den varit lättare för oss att placera i trädgården men också för att barnen verkligen kan utnyttja hela ytan. 

Målet var säkerhet och Nanna och hennes man Dan känner att deras North Trampoline verkligen lever upp till förväntningarna. 
- Vi är helt enkelt mycket imponerade av kvaliteten som verkligen är i topp och inte kan jämföras med de billigare studsmattorna. 

Familjen Pretzmann består av mamma Nanna, pappa Dan, tvillingarna Celina och Zilje, 7 år, lillasyster Sigga, 4 år och katten Karla. Familjen hoppar på en North Trampoline Explorer Low.