Snabb leverans Hållbarhet 30 dagars öppet köp

Hem / Studsmattor /

Rektangulär Studsmatta North Performer Revolution

North Performer Revolution

North Performer Revolution - högre hopp, stadigare ram och mjukare landning. Vi har revolutionerat studsen!

★★★★★ ★★★★★ 11 omdömen

 • Bra val!


  I kassan kan du välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen.
 • GÅ TILL KASSAN
 • Gör hoppningen ännu roligare med våra tillbehör!
 • FORTSÄTT HANDLA
Performer Revolution’s top 5:
 • Världsunika fjädrar - Made in Sweden
 • Optimerad studs för avancerade hoppare
 • Rektangulär studsmatta, stege ingår
 • Patenterade säkerhetssystem
 • Enkel montering

 

 
GARANTI

RAM

HOPPDUK & FJÄDRAR

KANTSKYDD

SKYDDSNÄT

 

   

 

REKTANGULÄR STUDSMATTA

North Performer Revolution är här – studsmattan av och för GT-communityt. Högre hopp, stadigare ram och mjukare landning. Vi har revolutionerat studsen.

Performance springs - Made in Sweden

Vår helt nya fjäder, Performance Spring, är kort för att inte ta av hoppytan. North Performer Revolution’s svensktillverkade fjäder i högkvalitativt stål kan dras ut och blir dubbelt så lång som de flesta andra fjädrar och kan trots det behålla sin extraordinära ’rebound’-kapacitet.

 

Performance mat

Studsmattans hoppduk fungerar som en pump där hopparens kraft flyttar luften upp och ner. För att få ut så mycket som möjligt av varje hopp är North Performer Revolutions hoppduk vävd med större hål än på traditionella studsmattor för att lättare kunna röra sig genom luften. Det sparar energi för att du ska kunna hoppa längre.

 North Performance Systems


 

Ny SPS som standard

Med det nya SPS-systemet lyfts kantskyddet över fjädrarna för att inte dämpa deras rörelse och stjäla energi från studsen. SPS-systemet gör mattan tyst och ljudet av fladdrande kantskydd är helt borta. 

  

Säkerhet i fokus

På North Performer Revolution behöver du inte längre lägga tid på att passa skyddsnätet med kantskyddet och hoppduken. Dragkedjan har revolutionerat monteringen av din studsmatta. Tack vare det nya HPS-systemet stänger du smidigt igen öppningen mellan hoppduk och kantskydd. Risken för klämskador är minimal och montering och nedmontering av studsmattan går i en hast.

 North Safety Systems

 

Rektangulär studsmatta

På North Performer Revolution är hörnen rundade vilket gör den enkel att placera i trädgården. De rundade hörnen påverkar dessutom hela konstruktionen på så vis att studsmattan står stadigare på marken än vad en helt fyrkantig studsmatta gör.

 


Säkerhet är allt

Kantskyddet på Performer Revolution är vårt tjockaste. Kantskyddet sitter fast med ett nytt fixeringssystem för att ligga ännu bättre mot studsmattans ram. I den lägre delen av skyddsnätet har vi fäst ett så kallat säkerhetsbälte. Bältet går längs med hela nätet för att fånga hopparen om denne råkat hamna fel i ett hopp. Bältet styr hopparen ner mot en mjuk landning för att minimera skaderisken.

 


OMDÖMEN

★★★★★★★★★

Hej

Trampolinen håller utmärkt klass och vi är väldigt nöjda. Dock var samtliga lådor trasiga vid leveransen och fjädrarna hade distributören lagt i en sönderskuren plast låda. Bilder finns. Hanna

Hanna S
2020-10-14

 
Svar:

Hej Hanna!

Härligt att ni är nöjda med studsmattan.

Vad tråkigt att höra om leveransen. Inga skadade produkter? Skicka oss gärna bilder med tillhörande förklaring på info@northtrampoline.se så vi kan reklamera detta hos fraktbolaget.


★★★★★★★★★★

Vi är mycket nöjda med trampolinen känns väldigt säker. Våran son som hoppar mest älskar den. Vi är nöjda med bemötandet oxå. Leveransen gick väldigt fort.

Annemor C
2020-04-21

★★★★★★★★★★

Vi är mycket nöjda med köpet. Lätt att montera mycket rejäl och fantastisk studs. Proffsigt och trevligt bemötande på telefon.

Emma F
2020-04-21

★★★★★★★★★★

Studsmatta: bra studs hoppar högt. mycket stabil och säker. Vi älskar den. Leverans: lite strul i början men med bra support från North trampoline blev det fixat.

Tanja H
2020-04-21

★★★★★★★★★★

Jätte bra studsmatta med bra studs perfekt för mig som själv håller på med gymnastik. Den är både bra och säker vilket gör den ännu bättre

Cecilia H
2020-04-21

★★★★★★★★★★

En studsmatta utöver det vanliga. Min son och hans kompisar tränar truppgymnastik på relativt hög nivå och de uppskattar verkligen denna studsmatta. Det blir mycket häng hemma hos oss numera. Mattan var lätt att beställa leveransen mycket snabb och jag hade ett par frågor kring mattan och leveransen som jag snabbt fick svar på. Ett proffsigt bemötande med andra ord.

Maria T
2019-10-01

★★★★★★★★★

Gutta er kjempefornøyde med trampolinen og bruker den i all slags vær. Den tåler de belastningene den blir utsatt for og svarer til de skyhøye forventningene som var. Bestillingen gikk greit fakturaen så vi ikke noe til før vi fikk den et purregebyr.

Nadia D
2019-09-29

★★★★★★★★★★

Suveränt schwung i studsen på denna. Barnen älskar den.

Monika
2019-07-11

★★★★★★★★★★

Vi har ännu inte packat upp den Men vi tror att det kommer bli bra. :-)

Robert W
2019-07-11

★★★★★★★★★★

En riktigt rejäl studsmatta med bra spänst men ändå mjuk. Känns riktigt stabil och säker. Fattades några fjädrar i leveransen men de kom snabbt med posten. Den var oxå lätt att montera eftersom duk kantskydd och nät sätts ihop med dragkedja. Kostar en del men man får vad man betalar för.

Niklas B
2019-07-11

 
Svar:

Hej!

Härligt att ni är nöjda med studsmattan, ha en bra sommar!

Visa alla 11 omdömen

Specifikationer

Längd/bredd (m) 4,6 x 3,10
Hoppyta (m2) 8,9
Höjd studsmatta / säkerhetsnät (cm) 110 / 220
Vikt (kg) 210
Fjädrar (antal) 100
Kantskydd bredd /  tjocklek (mm) 420 / 35
Toppring diameter / tjocklek (mm) 60 / 2,5
Ben diameter / tjocklek (mm) 60 / 2
Rek. max användarvikt (kg) 110
Testad upp till (kg) 750+
Stege ingår Ja
Box 1 size (cm , kg) 169 x 61 x 29 , 76
Box 2 size (cm , kg) 164 x 53 x 26 , 59
Box 3 size (cm , kg) 185 x 55 x 45 , 47
Box 4+5 size (cm , kg) 40 x 23 x 20 , 19
Box 6 size (cm , kg) 123 x 18 x 15 , 6
CE-märkt Ja
Testinstitut TÜV

Manual

North Performer Revolution

 

Monteringsfilm

North Performer Revolution

Monteringsfilm:


Vi är här för att hjälpa