Om North

Om North

North Trampoline drivs av Avero AB som levererat högkvalitativa studsmattor och trampoliner sedan 2003 och som idag är Skandinaviens största leverantör av kvalitetsstudsmattor. Vårt mål är att erbjuda dig de bästa och säkraste studsmattorna på marknaden.

North Trampoline grundades för att förverkliga en vision: att skapa en studsmatta som klarar allt!Häng med oss ut på äventyr!

Vi älskar friheten bland fjällen och de magnifika vyerna. Upplevelsen av äventyr och frihet.

Gemenskap, glädje och utmaning.
Det är vad NORTH handlar om!
 

 


Varför hoppa på North?

North Team Athlete Tiril Sjåstad Christiansen, flerfaldig X-Gamesmedaljör och norsk landslagsåkare, berättar om varför hon hoppar på North Trampoline.

 

 

 

 


Våra fyra värdegrunder är:

 

1. Att inte kompromissa med prestandan. Vi vill att du ska leva livet fullt ut.
 
2. Att bara designa något som vi skulle låta våra egna barn och oss själva använda (och vi är kräsna).
 
3. Att uppfylla och överträffa de tuffaste säkerhetsföreskrifterna. Alla våra produkter har oberoende testats och certifierats (TUV & CE) av självständiga och världsledande testinstitut. Vi tummar aldrig på säkerheten.
 
4. Att ta ansvar för miljön. Produkten som du köper är gjorda för att hålla flera gånger längre än en billig studsmatta. Den är gjord så att materialet uttnyttjas på bästa sätt samtidigt som vi drar ned på onödiga transporter. Vi har bara en jord - låt oss ta vara på dess hälsa. Du köper en studsmatta som är konstruerad och genomgående testad för att studsa bättre, hålla längre och ha en högre säkerhet än genomsnittliga studsmattor. För vem vill vara genomsnittlig?

 

/Olle Göransson
Grundare av North Trampoline


 

 


MADE FOR GREATNESS

 

Vi tror att människan är gjord för att skapa underverk och vi litar på att våra produkter kan uppmuntra till storhet bland alla våra hoppare. Vi vill inspirera nästa generation av hoppare till att bli trygga i sin identitet och tro på sig själva. 

  • Vi når dit genom att skapa väldigt säkra studsmattor – något vi har blivit belönade för. Varje beståndsdel av våra studsmattor håller högsta kvalitet vilket möjliggör maximal prestanda. 

  • Vi inspirerar genom att sponsra ungdomsledare och goda förebilder. Vi anordnar evenemang som uppmuntrar mod, talang och enskilda hoppare för att de vågar stå för vilka de är. 

North Trampoline vill vara meningsfulla, passionerade och banbrytande. 
 

 

Avero Group


Avero AB driver även www.studsexperten.se - Sverige största återförsäljare av kvalitetsstudsmatttor.

Vi har även dotterföretag i Norge, www.hoppeeksperten.no, i Danmark, www.hoppeeksperten.dk & Tyskland, www.trampolinfabrik.de.