Snabb leverans Provhoppa i Sthlm & Göteborg 30 dagars öppet köp

Om North

Om North

North Trampoline är Sveriges ledande producent av kvalitetsstudsmattor. Sedan 2012 har vi designat och producerat produkter för medvetna familjer och unga atleter med målet att uppmuntra till lek och aktivitet.

 

Med kvalitet och säkerhet i fokus har North Trampoline snabbt vuxit till att ta den ledande position vi har idag. All utveckling sker i Sverige och genom att arbeta nära våra kunder och hoppare hittar vi ständigt nya sätt att öka säkerheten och höja hoppupplevelsen.  

 

North Trampoline är hängivna innovation, kvalitet och säkerhet. Genom lek, hälsa och hållbarhet strävar våra produkter och tjänster till att uppmuntra till äventyr och sprida glädje – idag och imorgon.

 

Studsmattorna delas in i olika segment beroende på hopptyp – hos North finns något för alla! Gemensamt för samtliga North-studsmattor är att de andas kvalitet och förväntas hålla många gånger fler än storköpsstudsmattorna. Dessutom är de säkra nog för att de minsta ska kunna leka utan att fastna, klämma sig eller ramla av samtidigt som de bjuder mer än tillräcklig prestanda för att vara ett förstahandsval för de mer avancerade hopparna.  

 

North Trampoline är en del av Avero Group där även Studsexperten, Sveriges största återförsäljare av kvalitetsstudsmattor, ingår. Studsexperten insåg att det fanns en förbättringspotential i segmentet kvalitetsstudsmattor och idén om North Trampoline föddes. Det var dags att vara banbrytande – det var dags att börja designa egna studsmattor.

 

Varför hoppa på North?

North Team Athlete Tiril Sjåstad Christiansen, flerfaldig X-Gamesmedaljör och norsk landslagsåkare, berättar om varför hon hoppar på North Trampoline.

 

 

 

Huvudsponsor för Stadium Sports Camp - Sveriges största sport- och upplevelseläger!

Vi på North Trampoline är glada och stolta att vara huvudsponsor för Stadium Sports Camp, ett camp som sedan 1995 aktiverat över 100 000 barn. Lägret riktar sig till dig som är mellan 8-14 år och går av stapeln i juni och juli i Norrköping och Halmstad.

 

 

 

Avero Group

North Trampoline drivs av Avero AB.

Avero AB driver även www.studsexperten.se - Sverige största återförsäljare av kvalitetsstudsmatttor.

Vi har även dotterföretag i Norge, www.hoppeeksperten.no, i Danmark, www.hoppeeksperten.dk, Tyskland, www.trampolinfabrik.de och finns i Finland på www.pomppumestari.fi.
 
s