Fri frakt på studsmattor. 30 dagars öppet köp 

Om North

Om North

North Trampoline startades 2012 och vårt mål är att erbjuda dig de bästa och säkraste studsmattorna på marknaden.
 

Våra fyra värdegrunder är:

1. Att inte kompromissa med prestandan. Vi vill att du ska leva livet fullt ut.
 
2. Att bara designa något som vi skulle låta våra egna barn och oss själva använda (och vi är kräsna).
 
3. Att uppfylla och överträffa de tuffaste säkerhetsföreskrifterna. Alla våra produkter har oberoende testats och certifierats (TUV & CE) av självständiga och världsledande testinstitut. Vi tummar aldrig på säkerheten.
 
4. Att ta ansvar för miljön. Produkten som du köper är gjord för att hålla flera gånger längre än en billig studsmatta. Den är gjord så att materialet uttnyttjas på bästa sätt samtidigt som vi drar ned på onödiga transporter. Vi har bara en jord - låt oss ta vara på dess hälsa. Du köper en studsmatta som är konstruerad och genomgående testad för att studsa bättre, hålla längre och ha en högre säkerhet än genomsnittliga studsmattor. För vem vill vara genomsnittlig?

 

 

 


Varför hoppa på North?

North Team Athlete Tiril Sjåstad Christiansen, flerfaldig X-Gamesmedaljör och norsk landslagsåkare, berättar om varför hon hoppar på North Trampoline.

 

 

 

Huvudsponsor för Stadium Sports Camp - Sveriges största sport- och upplevelseläger!

Vi på North Trampoline är glada och stolta att vara huvudsponsor för Stadium Sports Camp, ett camp som sedan 1995 aktiverat över 100 000 barn. Lägret riktar sig till dig som är mellan 8-14 år och går av stapeln i juni och juli i Norrköping och Halmstad.

 

 

 

Avero Group


Avero AB driver även www.studsexperten.se - Sverige största återförsäljare av kvalitetsstudsmatttor.

Vi har även dotterföretag i Norge, www.hoppeeksperten.no, i Danmark, www.hoppeeksperten.dk & Tyskland, www.trampolinfabrik.de.
 
s