Snabb leverans Hållbarhet 30 dagars öppet köp

Hem / Studsmattor /

Studsmatta North Explorer Planet

 • Bra val!


  I kassan kan du välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen.
 • GÅ TILL KASSAN
 • Gör hoppningen ännu roligare med våra tillbehör!
 • FORTSÄTT HANDLA
Explorer Planet topp 5
 • MER HÅLLBARHET - ÅTERVUNNET MATERIAL I KANTSKYDDETS FOAM
 • 100% ÅTERVINNINGSBARA MATERIAL
 • WOOD GREEN - UNIK FÄRG
 • HELTÄCKANDE SÄKERHETSSYSTEM (NSS)
 • 5 METER OVAL STUDSMATTA MED HÖG KVALITET OCH PRESTANDA

GARANTIER
 

RAMEN

HOPPDUK & FJÄDRAR

KANTSKYDD

SKYDDSNÄT

 

 

Ett ännu bättre val

Vår storsäljare Explorer Oval har nu blivit ännu bättre, även för miljön och vår planet. Vi är stolta att presentera Explorer Planet i vilken vi introducerar återvunnet material i kantskyddet. Samma fantastiska studs, högkvalitativa komponenter och höga säkerhet som tidigare, men nu alltså även med återvunnet material - ett ännu bättre och mer hållbart val helt enkelt!

 

Mer hållbarhet - återvunnet material

Vi vill utmana och ligga i framkant när det gäller hållbarhet. Genom att introducera återvunnet material i en studsmatta bryter vi ny mark gällande hållbarhet i vår bransch. Du är med bidrar till en mer hållbar konsumtion och produktion, så tillsammans försöker vi göra framtiden för vår planet lite bättre! Kantskyddets foam består av 75% återvunnen plast och 25% sockerrör. 

100% återvinningsbara material

Samtliga material i Explorer är gjort av 100% återvinningsbara material. På Explorer Planet går vi alltså ännu längre och introducerar även återvunnen plast i kantskyddets foam. 

Wood Green – unik färg

Explorer Planet kommer i den nya färgen Wood Green som smälter in snyggt i trädgården!

Heltäckande säkerhetssystem (NSS)

Explorer Planet inkluderar North Safety Systems vilket bland annat innefattar säkerhetsbälte på skyddsnätet som för hopparen tillbaka mot mitten, dragkedjor som stänger igenom alla öppningar mellan hoppduk-kantskydd och kantskydd-skyddsnät, samt en säker omlottingång som alltid hålls stängd.
Dessutom ett kraftigt kantskydd och ett mycket stabilt skyddsnät. 

 North Safety Systems

Oval studsmatta med högsta kvalitet och prestanda 

Explorer Planet ger dig riktigt bra förutsättningar för kraftfull och rolig hoppning. Den rekommenderade användarvikten är upp till 110 kg och testad upp till hela 750 kg!

 • Justerbar studs med S700 Springs och fjäderförlängare
 • Kraftig och svartlackerad ram med 3-lagers skydd mot rost och 10-års garanti på ramen
 • Performance Jump Mat samt krom 6 fria fjädrar för dina barns hälsa och säkerhet

 North Performance Systems

NORTH JUMPGAMES

North Jumpgames mäter alla dina rörelser på studsmattan och tar din hoppning till en ny dimension. I Jumpgames-appen spelar du roliga spel som mäter din hopphöjd, rotation, antal hopp m.m. och du kan utmana dina vänner och hoppare runtom i hela världen.

Jumpgames kommer med en vattentålig aktivitetsmätare som placeras i ett bekvämt vristband och synkas till den kostnadsfria appen. I appen är det enkelt att delta i spel och varje vecka utses veckans hoppare.
 

 • JumpGames ingår utan extra kostnad med North Explorer Planet


OMDÖMEN

★★★★★★★★★★

Perfekt storlek och bra studs i fjädrarna. Att den är hållbart framställd är stort plus.

Andreas H
2020-09-29

★★★★★★★★★★

Barnen i åldrarna 6 10 13 och 15 år är alla jättenöjda med studsmattan och tycker att den har bättre studs än andra studsmattor de hoppar på hos kompisar. Beställning och leverans fungerade jättebra och instruktionsvideo var tydlig. Det enda knepiga var att få in skumplasten i kantskyddet det var faktiskt jättesvårt Vi var två vuxna som kämpade och till slut började vi att skära av en del av skumplasten för att få dit den. Där skulle ni kunna förbättra genom att antingen ha kantskyddet helt färdigt som i instruktionsvideon eller lägga till en instruktion om hur man på lättaste sätt får dem på plats.

Martina S
2020-08-31

 
Svar:

Hej Martina,

Vad roligt att ni alla är så nöjda med er studsmatta. När det gäller skumgummit så vet vi att det kan vara lite knöligt och tar till oss er feedback för att hitta en bättre lösning och bra tips framöver!


★★★★★★★★★

Kvalitativ studsmatta. Robust konstruktion bra fjong i studsen stadigt skyddsnät.Den ovala formen är fördelaktig om man är fler än 1 person som hoppar. Jag har dessutom lärt mig att göra bakåtvolt

Michael K
2020-08-24

★★★★★★★★★★

Den känns robust och är av bra kvalitet Mycket bra enligt sonen

Sofie S
2020-08-22

★★★★★★★★★★

Barnen är mycket nöjd med studsmattan och hur den presterar. Det var relativt lätta att montera den bortsett från momentet att stoppa in foamskivorna i trampskyddet. Det var omständigt och krävde en hel del svett och tålamod. Den detaljen i monteringen fanns inte heller med i instruktionsvideo vi fått. Videon gick att följa men vissa detaljer vara svåra att se. Så ta det långsamt pausa och titta noga vad de gör och hur de olika delarna ska vändas. Det var också svårt att se i videon hur skyddsnätet skulle vridas i relation till trampskyddet så blixtlåsen passade. Sammantaget är vi dock mycket nöjda med studsmattan och den service vi fått från Northtrampoline. Instruktionsvideo kan göras lite bättre men på det hela taget inget att hänga upp sig på ta det bara lugnt och metodiskt så funkar det.

Yannick K
2020-05-25

★★★★★★★★★★

Looks and feels great. Very happy with the purchase. Getting the foam protectors into the protective ring that covers the springs was a bit of a challenge. If theres a trick to it it would be good to have an instructional video or something that shows how its done. Apart from that though setup wasnt too tricky.

Tomas G
2020-05-25

★★★★★★★★★

The trampoline is as expected wide and super bouncy. Kids love it and spend a good amount of time on it everyday we definitely do not regret our purchase. It feels sturdy and super quality. However one of the zipper on the protective mat already got loose and it super difficult to get it back in place not even sure if it is possible. Maybe you can help

Robin L
2020-04-18

 
Svar:

Hi, good to hear that you are happy with the trampoline.
About the zipper, please contact our customer service, they will help you with a new one!

Visa alla 7 omdömen

Specifikationer

Modell Explorer Planet
Längd / bredd (m) 5,0 x 3,45
Hoppyta (m2) 9,8
Höjd studsmatta / säkerhetsnät (cm) 100 / 190
Vikt (kg) 147
Fjädrar (st) 96
Kantskydd bredd / tjocklek (mm) 400 / 30
Toppring diameter / tjocklek (mm) 50 / 2
Ben diameter / tjocklek (mm) 44 / 2
Rek. max användarvikt (kg) 110
Testad upp till (kg) 750
Stege ingår Nej
Box 1 size (cm , kg) 180 x 45 x 28 , 83
Box 2 size (cm , kg) 173 x 50 x 24 , 67
Box 3 size (cm , kg) 165 x 57 x 24 , 5
CE certifierad Ja
Testinstitut TÜV
Manual:

North Explorer Planet

Viktig information

Monteringsfilm:


Vi är här för att hjälpa