Snabb leverans Hållbarhet 30 dagars öppet köp

Studsmattor /

Nedgrävningsbar Studsmatta North Challenger Low

North Challenger Low

Justerbara studsegenskaper, nedgrävningsbar och säker för hela familjen.

 • Bra val!


  I kassan kan du välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen.
 • GÅ TILL KASSAN
 • Gör hoppningen ännu roligare med våra tillbehör!
 • FORTSÄTT HANDLA
Challenger Low’s topp 5: 
 • Nedgrävningsbar
 • HPS säkerhetssystem
 • Rund studsmatta
 • Justerbar studs
 • Långa garantitider 
 
GARANTIER

RAM

HOPPDUK & FJÄDRAR

KANTSKYDD

SÄKERHETS-
NÄT

 
 

Studsmatta med fokus på design

North Challenger Low är en uppdatering av Challenger Low Classic. Den runda mattan skapades för att möta behovet av en snygg studsmatta. Med Challenger Low har säkerhet och design stått i fokus och den stilrena, svarta studsmattan smälter fint in i trädgården.  

 

Sportig studsmatta för träning och lek

Studsmattan North Challenger Low är studsmattan för fler. Med de medföljande fjäderförlängarna kan studsmattans studs justeras för att passa vuxna som vill träna eller små barn som vill leka. Studsmattans låga design främjar säkerheten utan att störa trädgården.   

 

Skyddsnät som inte ger vika  

North’s skyddsnät är bland de kraftigaste på marknaden för studsmattor. Den finmaskiga ytan minimerar olycksrisken att fastna med fingrar och tår. Vidare har studsmattan utrustats med säkerhetssystemet HPS som skyddar fötter och armar från att hamna mellan skyddsnät och kantskydd.  

Skyddsnätets övre kant har utrustats med en glasfiberring som gör att skyddsnätets spänst kan bibehållas. Studsmattans ingång går omlott och hålls därför automatiskt stängd.   


 

Justerbar studs 

Studsmattans medföljande fjäderförlängare gör att studsen kan justeras efter vem som ska vara på studsmattan – och hur denne vill hoppa. Med fjäderförlängarna blir studsmattans studs mjukare och spannet på den rekommenderade hoppvikten, 30-90 kg, kan ökas till 15-90 kg.  

 


Säkerhet skapar självförtroende

Föräldrar bryr sig om säkerheten och hopparna är måna om att ha roligt och utvecklas som hoppare. North Trampoline sätter en ära i att inte tumma på något av era behov. North’s säkerhetssystem HPS är ett innovativt säkerhetssystem designat av svenska ingenjörer. HPS hindrar hopparen från att komma åt fjädrarna och skyddar mot skador.  

Challenger är utrustad med säkerhetssystemet HPS som effektivt hindrar hopparna från att nå ramen eller fjädrarna. Det extra tjocka kantskyddet och det höga skyddsnätet bidrar till att skapa den perfekta förutsättningen för hopparen. 

 


Specifikationer

Storlek 3,0 m 3,6 m 4,3 m
Fjädrar (antal) 64 80 96
Vikt (kg) 97 113 127
Höjd (cm) 28 28 28
Kantskydd 30 x 400 mm 30 x 400 mm 30 x 400 mm
Anbefalt maksimal vektbelastning 150 kg 150 kg 150 kg
CE-merket Ja Ja Ja

 

Instruktioner för nedgrävning


Manual för North Challenger Low >>


Manual för North skyddsnät >>

 


Vi är här för att hjälpa