Snabb leverans Hållbarhet 30 dagars öppet köp

Hem  /  Stories / FAQ
TEXT_STORIES  >  FAQ

FAQ

Köpa studsmatta? Här är vår guide.


Vilken form på studsmattan ska jag satsa på? 

Det finns lite olika aspekter att väga in i valet av studsmattans form.


Rund studsmatta

Den runda studsmattan är en riktig klassiker. Fördelen med en rund modell är att du får en stor hoppyta och hopparen dras hela tiden mot trampolinens mitt, vilket gör att oerfarna hoppare inte behöver bekymra sig för att studsa snett.


Oval studsmatta

Har du ont om plats i trädgården kan en oval studsmatta vara ett bra alternativ då den enklare kan placeras i exempelvis ett hörn av trädgården. Den ovala formen medför också riktigt bra hoppegenskaper.
Gillar barnen att leka med bollar på studsmattan är en oval modell också rolig, då den kan fungera som en spelplan för exempelvis fotboll. En oval studsmatta kan också vara att föredra om hopparen vill göra tricks och volter då hoppytan är lång och det finns gott om plats för exempelvis handvolter eller kombinationstrick.

Rektangulär studsmatta

Spana in vår fantastiska North Performer Revolution - högre hopp, stadigare ram och mjukare landning. Vi har revolutionerat studsen!

Vi har också utökat Explorer familjen med en rektangulär studsmatta, perfekt för den som vill ha riktigt bra studs till ett attraktivt pris.
North Athlete är en proffsmodell med fantastisk prestanda som riktar sig till erfarna hoppare, elitidrottare och extremsportare. Den har inget skyddsnät och är dessutom högre än våra andra modeller och lämpar sig därför inte för mindre barn.


Se alla våra studsmattor här


Hur lång tid tar det att montera studsmattan?

Det beror lite på vilken modell du köper, men räkna med ca. 1,5 - 2,5 timmars montering om ni är två personer. Det går snabbare att montera ned trampolinen till hösten och montering nummer två nästkommande vår brukar gå snabbare, när man gjort det en gång tidigare. På vår Youtube-kanal finns monteringsfilmer för de flesta av våra modeller, du hittar filmerna även här på respektive produktsida.
 
Vill du ha hjälp med monteringen och bor i Stockholm eller Göteborg kan du beställa detta genom oss. Läs här för mer information.
 

Varför ska jag satsa på en premiumtrampolin?

Vi vill att du ska kunna känna dig trygg med att du har en säker och snygg studsmatta idag, imorgon och även i framtiden. 
 
När vi utvecklar våra produkter gör vi det med kvalitet, prestanda och säkerhet i fokus. Ramen är kraftig och stabil, våra kantskydd och skyddsnät är slittåliga och robusta och fjädrarna är noga utprovade och anpassade till studsmattans storlek och form. Trampolinens ben är pulverlackerade vilket ger ett extra bra rostskydd.
 
Självklart är våra studsmattor CE-märkta och vi uppfyller alla lagkrav som ställs. Dessutom testar vi våra studsmattor hos certifierade testinstitut och säkerhetsställer att alla delar håller högsta kvalitet.

Under Om North kan du läsa mer om hur vi arbetar med våra produkter och även höra varför norska X-gamesmedaljörem Tiril Sjåstad Christiansen hoppar på våra produkter.
 

Finns det reservdelar att få tag i?

Ja, vi har reservdelar till studsmattans alla olika delar.
 

Hur levereras min beställning?

Studsmattan levereras av Postnord och packas på en pall. Du får ett sändningsnummer skickat till dig så att du kan följa din leverens och du kan också välja tid för leverans i Postnords app eller via länken i det SMS du får. Har du frågor kring din leverans är det bara att höra av dig så hjälper vi dig!
 


Kan jag ångra mitt köp?

Ja, genom distansköplagen har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan. Läs mer i våra köpvilkor.

 


Kan jag testa era studsmattor?

Tyvärr har vi ingen utställning av våra studsmattor just nu.