Kundtjänst  | 
  1. Betalning & Retur

Betalningsalternativ

När du handlar hos North Trampoline betalar du via Klarna Checkout. 
Du kan då välja att betala med faktura, kort eller att dela upp betalningen.

FAQ

Kan jag pausa min faktura?

Kan jag pausa min faktura?

Om du har valt faktura via Klarna men vill pausa din faktura, vänligen använd i första hand Klarnas app för detta. Om du har frågor om appen, vänligen kontakta Klarnas kundtjänst.

Den vanligaste anledningen till att pausa en faktura är att du gjort en retur och väntar på återbetalning/ändring av din faktura.


Jag har returnerat min order, ska jag ändå betala min faktura?

Jag har returnerat min order, ska jag ändå betala min faktura?

För att undvika eventuella påminnelseavgifter rekommenderar vi att du pausar din faktura hos Klarna tills vi har hanterat din retur. Du kan göra detta själv i Klarna-appen eller kontakta dem så att de kan hjälpa dig.

Om det, av någon anledning, inte är möjligt att pausa din faktura rekommenderar vi att du betalar fakturan.
Återbetalning kommer att ske (via Klarna) så snart din retur är godkänd.


Varför kan jag inte beställa/köpa via Faktura hos Klarna?

Varför kan jag inte beställa/köpa via Faktura hos Klarna?

Det finns flera anledningar. Kolla upp det på Klarnas hemsida under kundtjänst "nekat köp" eller kontakta Klarna.


Hur gör jag när jag vill returnera?

Hur gör jag när jag vill returnera?

1. Ladda ner och fyll i returformuläret och mejla det sedan till oss på info@northtrampoline.se
Skriv även ut en kopia av formuläret, detta ska fästas på utsidan av returen.

2. När vi har registrerat ditt returärende hjälper vi dig att boka din retur, samt skickar dig den information du behöver. Returnera varan i originalförpackning och fäst det ifyllda formuläret på paketets utsida.
 
3. När vi mottagit den returnerade varan kommer vi att återbetala beloppet exklusive returkostnaden.


Hur mycket kostar det att returnera?

Hur mycket kostar det att returnera?

Kostnad vid större returprodukter som inte kan skickas via en service point och som kräver frakt med hjälp av fraktbolag kostar returfrakten 700:- inklusive moms.

 

Om det gäller ett paket som skickades med DHL när du fick det så är det samma returkostnad som frakten du betalade för paketet.

 

Fyll i returformuläret och kontakta kundtjänst så hjälper vi dig att boka frakten och mailar över en retursedel som du klistrar på ditt paket.


När får jag krediterat/återbetalt min retur?

När får jag krediterat/återbetalt min retur?

 Vi kommer att återbetala din retur senast 14 dagar efter att vi mottagit den returnerade varan.


Få först. Betala senare.

Vi samarbetar med Klarna för att kunna erbjuda dig nya sätt att betala i kassan.
 

Dela upp

Betala lite då och då. Genom att dela upp din betalning kan du köpa nu och sprida dina kostnader upp till 36 månader. Alltid med full koll i Klarnas app.

Betala senare

Betala inom 14 dagar. Prova sakerna i lugn och ro hemma och bestäm vad du vill behålla. Inga räntor eller avgifter när du betalar i tid.

 


 

Shoppa på dina villkor.

Lägg till objekt i din kundvagn och gå till kassan.

Välj Klarna i kassan för att betala som du vill för ditt köp.

Hantera dina beställningar och betalningar i Klarna-appen.

 


Shoppa helt utan krångel.

Få shoppingupplevelsen du förtjänar i nya Klarna-appen. Med personlig inspiration, exklusiva erbjudanden och friheten att betala som du vill. Om du behöver hjälp finns Klarnas kundservice tillgängliga 24/7 via chatt direkt i appen.

Tryggt och säkert

Klarna använder en lång rad av förebyggande och övervakande system och processer för att skydda din information och förhindra olika typer av bedrägeriförsök.

  
FAQ

Ser du inte din fråga här? Kolla in Klarnas hela FAQ-sida. Du kan nå Klarna när som helst på https://www.klarna.com/se/kundservice/ eller genom att ladda ner Klarna-appen.
 
Vad händer med fakturan om jag vill skicka tillbaka min beställning?
Var vänlig följ butikens returpolicy samt instruktioner för hur du returnerar varan. När butiken har registrerat din retur skickas en uppdaterad faktura till dig och eventuell återbetalning initieras. Logga in i Klarna appen och klicka på “Rapportera retur” om ditt förfallodatum närmar sig. Då kommer din faktura att pausas automatiskt så att du inte behöver betala under tiden returen görs.
 
Jag har fått en faktura men ännu inte tagit emot mina varor. Hur gör jag med betalningen?
Du behöver såklart inte betala förrän du har fått hem det du har beställt. Om din order inte levererats när fakturans förfallodatum närmar sig rekommenderar vi dig att kontakta butiken. Pausa din faktura genom att logga in i din Klarna app och klicka på ”Problem? Vi hjälper dig!” så du kan betala när du har fått beställningen.
 
Det är fel på varan. Behöver jag ändå betala fakturan?
Du ska såklart inte betala för något som är trasigt eller inte fungerar som det ska. Kontakta butiken och följ deras instruktioner för hur du ska reklamera varan. Pausa din faktura genom att logga in din Klarna app och klickar på ”Problem? Vi hjälper dig!” så du kan betala när ditt reklamationsärende är löst.
 
Fakturan stämmer inte. Vad ska jag göra?
Om din faktura inte stämmer överens med dina orderdetaljer ska du alltid avvakta med att göra en betalning. Vi ber dig vänligen att kontakta butiken direkt för att korrigera fakturan. Pausa din faktura genom att logga in i din Klarna app och klicka på ”Problem? Vi hjälper dig!” så du kan betala när fakturan är uppdaterad.

 
Om Klarna

Klarna grundades i Stockholm 2005, med målet att göra det enklare för människor att handla på nätet. De senaste 15 åren har tekniken utvecklat, engagerat och förändrat världen omkring oss, men vår målsättning är fortfarande lika relevant som någonsin tidigare, att göra betalningar så enkla, säkra och framförallt så smidiga som möjligt.
 
Idag är Klarna en av Europas största banker och erbjuder betalningslösningar till 85 miljoner konsumenter och 200 000 butiker i 17 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.
 
När företaget 2014 förvärvade SOFORT skapades Klarna Group. Klarna backas av investerare som Sequoia Capital, Bestseller, Permira, Visa och Atomico.
 
Klarna Sverige

 
X

Cookie-inställningar