Snabb leverans Hållbarhet 30 dagars öppet köp

Stories / Att gräva ner sin studsmatta
TEXT_STORIES  >  Att gräva ner sin studsmatta

Att gräva ner sin studsmatta

Ett diskret sätt att tillmötesgå hela familjens behov

En nedgrävd studsmatta blir en snygg och diskret del av trädgården. Oavsett om studsmattan har införskaffats enbart för träning eller som ett lek- och träningsredskap till barnen så har den något för de flesta.

Den nedgrävningsbara studsmattan har ökat i popularitet de senaste åren. Från att bara synas i de mest exklusiva villaträdgårdarna till att vara ett naturligt inslag i hela Skandinavien gör den låga studsmattan, med en höjd på endast 28 centimeter, det enkelt för alla att kliva upp och ner. Den låga höjden reducerar fallolyckor markant.

Viktigt att tänka på

Det viktigaste när du sätter upp en nedgrävningsbar studsmatta är hålet under. Hålets funktion är dels att lämna plats åt den som hoppar, men också att skapa ett luftflöde så att hoppet blir mjukare. Det är därför viktigt att studsmattan alltid är placerad precis ovanför det utgrävda hålet.

 

 

EXPLORER OVAL LOW 

Observera att du bör montera ram, hoppduk och fjädrar innan du mäter ut för att gräva hålet, då ramen drar ihop sig något efter montering av fjädrarna.

 


CHALLENGER / EXPLORER ROUND LOW

Observera att du bör montera ram, hoppduk och fjädrar innan du mäter ut för att gräva hålet, då ramen drar ihop sig något efter montering av fjädrarna.

 

 

Omtanke = Hållbarhet

Våra studsmattor är konstruerade i material som klarar av det nordiska klimatet utan problem, men vill du att studsmattan ska hålla än längre än väntat bör du montera ned den när hoppsäsongen är över.

Vi rekommenderar att alla mjuka delar och fjädrar förvaras inomhus under vintermånaderna. Ramen kan utan problem stå kvar utomhus. Kom dock ihåg att täcka över hålet så inte barn eller djur faller ner. Detta kan undvikas genom att, till exempel, täcka över hålet med brädor. En presenning skyddar hålet från att bli en vattenansamling.